Guardians of the Galaxy oyunu duyuruldu

“İkonik ve orijinal Marvel karakterlerinin yaşadığı akıllara durgunluk veren dünyalarda vahşi bir yolculuk” olarak tanımlanan Guardians of the Galaxy oyunu açıklandı. Ayrıca oyun 26 Ekim’de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için dünya çapında piyasaya çıkacak.

Oyuncular Peter Quill rolünü üstlenecekler. Diğer adıyla Star-Lord, anlatı odaklı, tek oyunculu, üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda, Marvel filminden Groot, Gamora, Drax ve Roket gibi tanıdık yüzler de dahil olmak üzere bir “uyumsuzlar grubu” ile evreni kurtarmak için çalışıyor.


İlginizi Çekebilir: PS5 Oyunlarında Sonraki Raunt


Filmin hayranları, oyunun Iron Maiden, Kiss, New Kids on the Block, Rick Astley ve daha fazlası dahil olmak üzere “80’lerin tüm yıldızlarını içeren bir film müziği” vaat ettiğini duymaktan memnun olacaklar.

Guardians of the Galaxy için fragman var

Eidos-Montréal Kıdemli Kreatif Direktörü Jean-Francois Dugas, oyunu duyurup fragmanı açıklarken şunları söyledi; “Galaxy tarihini, bu uyumsuzlar grubuna yeni ve benzersiz bir bakış açısı yaratmak istiyoruz. Bunlar çizgi romanlardan filmlere, animasyon dizilerine ve daha fazlasına kadar birçok alanı temsil ediyor. Bu aynı zamanda bize anlatmak istediğimiz hikayeye en uygun kozmik Marvel karakterlerini seçme fırsatı verdi. Bazı tanıdık isimler olacak. Muhtemelen bazılarını bilmiyorsunuz ve bazı sürprizler de olacak… Yapabiliriz. Onlarla tanışmanı bekleyemeyiz”

Standard Edition için ön sipariş verirseniz; beş ana karakterin görünümünü özelleştirmek için size daha fazla seçenek sunan Throwback Guardians Outfit Pack’in erken kilidini alacaksınız.

Dijital Deluxe sürümü için ön sipariş vermeyi seçerseniz; Star-Lord için iki ekstra erken kilit açma kıyafeti elde edeceksiniz. Ayrıca oyunun film müziği ve mini sanat kitabının dijital indireceksiniz. Fiziksel Deluxe sürümü ön siparişini verirseniz; her şeyi alacaksınız.

Guardians of the Galaxy 26 Ekim’de dünya çapında satışa çıkacak. Dahası PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Ayrıca Eidos-Montréal, Marvel ve Square Enix ekipleri Guardians of the Galaxy’yi oluşturmak için birlikte çalıştı. Şirket ekibin nasıl çalıştığını ayrıntılı olarak anlatan bir geliştirici tanıtım yazısı yayınladı.

Exit mobile version