GTA Vice City Görev Gelmiyor, Nasıl Çözülür?

GTA Vice City görev gelmiyor mu? Bu sorunu ortadan kaldırmak için hangi yöntemlere başvurabileceğinizi öğrenin.

GTA Vice City Görev Gelmiyor, Nasıl Çözülür?

Grand Theft Auto: Vice City, Rockstar Games’in dünya çapında büyük hayran kitlesi olan video oyunu serisinin en sevilen karakterlerine sahip oyunudur. Oyuncuların karakterlerle kurduğu bağ sayesinde bugün dahi çok sayıda oyuncu Vice City’yi oynamaktan kendini alamıyor. Ne var ki GTA Vice City görev gelmiyor ise oyuncuların oyundan aldığı keyfi alamayabilirsiniz.

Siz de eğer bu sorunu yaşıyorsanız yeniden görevlerin gelmesini sağlamak için aşağıda yer alan çözüm yollarına başvurabilirsiniz. Bu yöntemler, GTA Vice City’de gelmeyen görevlerin görünmesine ve sorunsuz bir şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır.

GTA Vice City Görev Gelmiyor, Çözüm Yolları Neler?

Vice City’de ne yaptıysanız bir türlü sonraki görev gelmedi mi? Yukarıdaki çözüm yolları, görevlerin görünmemesine neden olan sorunu giderecektir. Yöntemlerle ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şanslıysanız bu çözüm yollarının tamamını denemenize gerek bile kalmayabilir. Sorunu ortadan kaldıran yöntemi bulana kadar ilerlemeye devam edin.

Görevin Talimatlarını İyi Okuma

Son tamamladığınız görevden sonra hangi görevin geldiğini ve bu görevin gereksinimlerini detaylı bir şekilde öğrenin. YouTube üzerinden ilgili görevin nasıl yapılacağına dair birçok nasıl yapılır videosu olacaktır. Söz konusu videoları izleyerek görevi tamamlamaya çalışırken neyi eksik yaptığınızı öğrenebilir ve eksiğinizi kapatabilirsiniz.

Yüklenen Modları Temizleme

GTA Vice City’yi daha farklı bir hâle getirmek için gönüllü geliştirici topluluğu tarafından paylaşılan modları kullanıyorsanız sorun bunlardan kaynaklı olabilir. Yüklediğiniz modları silmek, sorunu aşmanızı sağlayabilir.

Karakteri Öldürme

Bu sorun çoğunlukla geçicidir. İntihar etmek ya da başka şekillerde karakteri öldürmek, takıldığınız kısımdan kurtulmanıza ve görevi düzgün bir şekilde almanıza olanak tanır. Öldükten sonra görevi yeniden yapmayı deneyin.

Görevi Atlamak İçin Kayıt Dosyalarını Kullanma

Yukarıda yer alan tüm yöntemleri denemenize rağmen bir sonraki göreve geçemiyorsanız sorunu çözüme kavuşturmak için ilgili görevi atlamayı düşünebilirsiniz. Bunu yapmanın en iyi yolu, GTA Vice City kayıt dosyalarından son tamamladığınız görevden sonraki görevi bulup ondan sonra gelen görevin kayıt dosyasını yüklemektir.

Produnia tarafından paylaşılan sıkıştırılmış dosyanın içinde her görevin bir kayıt dosyası vardır. Tercihinize göre herhangi bir görevi tamamlamak için ilgili görevin kayıt dosyasını kullanılabilirsiniz.

Exit mobile version