GTA Trilogy Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

GTA Trilogy: The Definitive Edition sistem gereksinimleri lansmandan önce sızdırıldı.

GTA Trilogy, Rockstar Games tarafından oluşturulan bir video oyunu serisidir. GTA Trilogy: Definitive Edition birçok varsayımı ateşledi. Definitive Edition her yere sızmış gibi duruyor. Sızıntılar başarı listesi ve simgelerle başladı. Şimdi PC sistem gereksinimleri de planlanandan önce ortaya çıktı. GTA Forums kullanıcısı “alloc8or” daha önce üçlemenin başarılarını ortaya çıkarmıştı. İddiaya göre şimdi bu sızdırıcı hem minimum hem de önerilen PC özelliklerini sızdırdı. İlk grafik detayların ortaya çıkmış olması da mümkün.

GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas, franchise’daki üç klasik taksitin günümüzün grafik ve oyun geliştirme teknolojileri ile üretilseydi nasıl görüneceğiyle karşılaştırıldı. Oyuncular bu amaca ancak modifikasyonları ve diğer karşılaştırılır teknolojileri kullanarak ulaşabilirlerdi. GTA Trilogy: Definitive Edition sayesinde insanlar yakında bu vizyonun resmi versiyonunu Rockstar Games‘ten görebilecekler.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition İçin Minimum PC Gereksinimleri

Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300 işlemci.
RAM: 8 GB RAM.
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB.
Depolama alanı: 45 GB Disk alanı: 45 GB.
Windows 10 işletim sistemidir.

Oyun İçin Önerilen PC Özellikleri

AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i7-6600K.
RAM: 16 GB RAM.
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB.
Depolama alanı: 45 GB Disk alanı: 45 GB.
Windows 10 işletim sistemidir.

İşlemci gereksinimleri, daha karmaşık hasar veya efekt hesaplamaları ile yepyeni bir fizik sistemi önermez. Ve söylemeye gerek yok, bazı gelişmiş dinamik aydınlatma elde edebilsek de; burada kesinlikle ışın izlemeli grafiklere bakmıyoruz.

Bu sistem gereksinimlerine hızlı bir bakış, Rockstar Games’in mantıklı bir tercihi olan oyunun oynamasının oldukça kolay olacağını ortaya koyuyor. Özellikle şirket, eski oyunların mevcut dijital sürümlerini mağazalardan silmeye başlamasından sonra… Yüksek çözünürlüklü dokular, daha uzun çizim mesafeleri, güncellenmiş aydınlatma ve diğer yeni nesil öğeler de “Alloc8or” tarafından sızdırıldı.

Rockstar Games’e göre, gelecek oyundan bekleyeceğiniz şeyler şunlar: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’daki üç oyunun tamamı; grafik iyileştirmeleri ve modern oyun geliştirmeleri dahil olmak üzere; eski görünümü ve hissi korurken, pano genelinde değişiklikler alacak. Önümüzdeki haftalarda, bu çığır açan oyunlar hakkında ek bilgi sağlayacağız.

Derlemenin yayın tarihi henüz açıklanmadı, ancak spekülasyonlara göre 11 Kasım’da olacak.

Exit mobile version