GTA The Trilogy Xbox Oyuncuları İçin Kullanıma Sunuldu

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, artık Xbox Game Pass'e sahip kullanıcılar tarafından Xbox Series X/S ve Xbox One'a önceden yüklenebilir.

GTA The Trilogy – The Definitive Edition birdenbire ortaya çıktı. Bu yıl en çok beklenen sürümlerden biri haline geldi. Artık oyuncular, GTA Trilogy’nin resmi olarak 11 Kasım’da piyasaya sürüldüğü andan itibaren; olayların akışına girmek için zaman kaybetmemek adına bu başlığı önceden yükleme seçeneğine sahipler.

Bu oyunun çıkış tarihi hızla yaklaşırken; çoğu kişi Grand Theft Auto: The Trilogy’nin diğer konsollara da önceden yüklenebileceğini varsayıyor. Ancak şimdilik bunu yalnızca Xbox Series X/S veya Xbox One sahibi Xbox Game Pass kullanıcıları yapacak. Oyunların PlayStation 4 ve 5’te ön yüklemelerinin 9’u için onaylandığı görülürken; diğer platformlar için ön yükleme konusunda resmi bir bilgi bulunamıyor.

GTA The Trilogy Yılın En Büyük Oyun Sürümlerinden Birisi Olacak

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, serinin en parlak döneminden hayran kitlesi tarafından çok sevilen üç oyunu yeniden yönetiyor. Bu oyunlar arasında Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas bulunmaktadır. Her oyunun kendi içinde efsanevi olmasıyla birlikte hayranla;, gelişmiş görselleri sayesinde hem tanıdık hem de tazeleyici hissettiren bu oyunların yeniden düzenlemesine atlamak için sabırsızlanıyorlar. Bu, oyun geliştirmeleri ve daha fazla erişilebilirlik ile birleştiğinde; Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, bu yılın en büyük oyun sürümlerinden biri olmaya hazır olduğu anlamına geliyor.

Halihazırda bu oyunlar için bir ön yükleme seçeneği mevcutken; çoğu hayran bu oyunu konsollarına indirme fırsatına şimdiden atlıyor. Bu oyunların dosya boyutları, bu oyunların tarihli doğası göz önüne alındığında, o kadar da büyük değil.

Oyunların Boyutları

Grand Theft Auto 3 5,3 GB; GTA: Vice City 10.7 GB; Grand Theft Auto: San Andreas ise 22,6 GB ile en büyük indirme boyutuna sahip. San Andreas’ın GTA 5’in piyasaya sürülmesinden önce en büyük GTA oyunu olduğu görülürse; ikincisinin nispeten yüksek boyutu oldukça anlaşılır.

Hayranların Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition oynamaya hevesli olduğu açık. Bu oyunlara daha hızlı girmelerini sağlayacak herhangi bir fırsat, kollarını açarak karşılayacakları bir şey. Xbox kullanıcıları, bu oyunları sistemlerine önceden yükleme ayrıcalığına zaten sahipler. Diğer platformların da buna izin vermesi an meselesi.

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition’ın Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için 11 Kasım’da çıkması planlanıyor.

Exit mobile version