GTA The Trilogy Resmi Olarak Açıklandı

GTA The Trilogy, Nintendo Switch dahil olmak üzere PC ve konsollar için yeniden düzenleniyor. Üçleme, GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın yenilenmiş versiyonlarını içeriyor.

GTA The Trilogy, Nintendo Switch dahil olmak üzere PC ve konsollar için yeniden düzenleniyor. Üçleme, GTA 3, Vice City ve San Andreas’ın yenilenmiş versiyonlarını içeriyor.

Pek çok sızıntının ardından Rockstar Games, Grand Theft Auto 3, Vice City ve San Andreas’tan oluşan GTA: The Trilogy – The Definitive Edition’ı resmen duyurdu. Güncellenen oyunlar PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’de “bu yılın sonunda” yer alacak. Mobil limanlar gelecek yıl takip edecek.

Her üç oyun da orijinallerin klasik görünümünü ve hissini korurken; üç oyun için grafik iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri dahil olmak üzere; kapsamlı yükseltmelere sahip olacak. Daha fazla detay önümüzdeki haftalarda gelecek. Rockstar, oyunların tek bir paket olarak mı; ayrı başlıklar olarak mı; yoksa her ikisi olarak mı piyasaya sürüleceğini henüz doğrulamadı.

Rockstar Oyunların Mobile Geleceğini Doğruladı

Üç oyunun da mevcut sürümleri önümüzdeki hafta dijital vitrinlerden çıkacak. Rockstar ayrıca oyunların 2022’nin ilk yarısında iOS ve Android’e geleceğini duyurdu. Remaster’ları aylardır herkes bahsediyor. Rockstar’ın kendi oyun başlatıcısındaki üçlemeye referanslar, sızan logolar ve başarılar birkaç büyük sızıntı oldu. Üçleme Güney Kore’de bile derece aldı.

GTA The Trilogy GTA 3’ün Yıl Dönümüne Özel Geliyor

Remaster’lar GTA 3’ün 20. yıl dönümünün bir parçası olarak piyasaya çıkıyor. GTA Online ayrıca yıl dönümü temalı etkinlikler, kıyafetler, tasarımlar ve daha fazlasıyla güncelleme alacak. Hatta Rockstar, GTA Online oyuncuları için “Güney San Andreas’ta ve çevresinde olağandışı bir aktivitenin meydana gelme olasılığı da dahil olmak üzere” sürprizler olacağını söylüyor.

Yıldönümü kutlamalarının yanı sıra Rockstar; bu yıl için yeni bir GTA Online genişlemesi gibi görünen şeyleri de paylaştı. Bununla birlikte bazı ünlü kişilerin ve tanıdık arkadaşların “yasal işlerini” genişletmek için yardımınıza ihtiyacı var. Yakında çok daha fazla sürprizle ortaya çıkacak.

Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto Vice City ve Grand Theft Auto San Andreas, serinin en iyi oyunlarından bazıları olarak kabul ediliyor. Ayrıca tüm Grand Theft Auto oyunlarında olduğu gibi, her başlık, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kurgusal bir şehirde onu büyütmeye çalışan ana karakterin hayatı ve suçlarına odaklanır.

Exit mobile version