GTA Online Yeni Bir Abonelik Hizmeti Ekliyor

Oyunseverler bu haberi dikkatle takip edecek. GTA Online yeni bir abonelik hizmeti ekliyor. Oyuncular, GTA Plus ile özel öğeler ve avantajlar elde edebilir.

Rockstar Games, GTA Online oyuncularına yeni bir abonelik hizmeti sunduğunu duyurdu. GTA Plus olarak adlandırılan abonelik hizmeti, oyunculara ayda 5,99 dolar karşılığında özel avantajlar sağlar.

Rockstar Games’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

GTA Plus üyesi olmak size Maze Bank hesabınıza aylık 500.000 GTA$ tutarında doğrudan depozito yatırmanın yanı sıra Los Santos içinde ve çevresinde kaçırmış olabileceğiniz oyun güncellemelerini, özel araç yükseltmelerini, üyelere özel indirimleri açan mülkleri talep etme fırsatı sağlar. Ayrıca GTA$ ve RP bonusları ve her ay daha fazlasını edineceksiniz.

Özellikle, bu üyelik yalnızca PlayStation 5 ve Xbox Series S/X oyuncuları için geçerlidir. Hizmetin önceki nesil sistemlere mi yoksa PC’ye mi geleceği konusunda hiçbir bilgi yoktur.

İşte GTA Online Oyununda GTA Plus Üyesi Olanların İlk Ayda Alacağı Ödüller:

GTA Plus, Fortnite Crew ve Fallout 1st’e oyuna özel yeni abonelik modellerinden biri olarak katılıyor. Üçü de benzer aylık ödüller sunsa da, GTA Plus her iki aboneliğin yarı fiyatına. GTA V’in, Kasım 2021’deki orijinal sürümünden bir gecikmenin ardından PS5 ve Xbox Series S/X’te piyasaya sürülmesinden bu yana bir haftadan biraz fazla zaman geçti. GTA Online da bu lansmanın bir parçasıydı. Artık mevcut nesilde bağımsız bir oyundur. Oynamak için artık GTA V’nin bir kopyasını gerektirmez. Rockstar ayrıca Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu için çalışmaların sürdüğünü duyurdu. GTA Plus 29 Mart’ta çıkıyor.

Exit mobile version