GTA Online: Contract DLC’si Çıktı

Grand Theft Auto Online oyununun 2021 senesine ait büyük içeriği GTA Online: Contract çıktı.

Grand Theft Auto V Online’ın Dr. Dre’yi içeren en son DLC’si GTA Online: Contract şimdi ücretsiz olarak çıktı.

Sözleşme yepyeni hikaye içeriğine sahiptir ve Franklin’in ana kampanyadan geri dönüşünü görür. Çevrimiçi oyuncular, Franklin’in “ünlü çözümler ajansı”nı kurmasına yardımcı olacak. Ayrıca Dr. Dre’nin eksik müziğini kurtarmaya yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacak.

Yeni Radyo İstasyonu Geliyor

DLC ayrıca MOTOMAMI Los Santos adlı yeni bir radyo istasyonunu da içerecek. İstasyonda çeşitli hip-hop ve rap ikonlarından müzikler yer alacak. Ayrıca DJ Pooh’un West Coast Classics’inden bir “Dre Day” devralımı yer alacak. Record A Studios, GTA Online: Contract içeriğinde oyuncuların Dr. Dre ve yeni müzik üzerinde çalışan özel bir konuk sanatçı ile konuşabilecekleri veya Franklin ve Lamar ile Writer’s Room’a gidebilecekleri yeni bir müzik stüdyosudur.

Yeni Güvenlik Sözleşmeleri ve Ankesörlü Telefon Hit’leri gibi Ajansa bitişik bir çalışmaya ek olarak, bir Cephanelik ve Araç Atölyesi gibi isteğe bağlı değişikliklerle yeni bir Ajans mülkü mevcut olacaktır. Heavy Rifle, Stun Gun ve Compact EMP Launcher’ın yanı sıra yeni sokak giyimi ve kişiselleştirme seçenekleri dahil olmak üzere üç yeni silah eklendi.

Koleksiyon Sürprizi

Bu arada oyuncular, Legendary Motorsport’tan temin edilebilen Pegassi Ignus, Lampadati Cinquemila ve Pfister Astron gibi yeni araçlardan oluşan bir koleksiyona sahip olacaklar. Dewbauchee Şampiyonu, Bravado Buffalo STX, Enus Deity ve Enus Jubilee, Ajansın Araç Atölyesinden satın alınabilecek yeni Imani Tech modifikasyonlarına sahiptir.

Rockstar Games‘in kurucu ortağı Sam Houser, “Sözleşme, daha önce yaptığımız hiçbir şeye benzemiyor; hikaye, müzik ve çevrimiçi dünyayı yeni yollarla birleştiriyor. Uzun süredir birlikte çalıştığımız ve arkadaşımız DJ Pooh sayesinde, birlikte çalışabildik. Hip-hop’taki en büyük efsanelerden bazıları, oyuncular Dr. Dre’nin kayıp müziğini takip ederken bu çok modern Los Santos macerasında.”

Rockstar ayrıca, Contract ile birlikte gelecek ek güncellemelerin ayrıntılarını da açıkladı:

*Transform Races, Weed Killer ve Karşılama Partisinde Çifte GTA$ ve RP
*Ücretsiz Radyo Los Santos Tee
*Ücretsiz Westside Fitted Cap almak için 22 Aralık’tan önce Record A Studios’u ziyaret edin
*Dr. Dre’nin Sözleşmesi dahilindeki görevleri tamamlamak için değişen miktarlarda ilk kez tamamlama nakit ikramiyeleri
*22 Aralık’a kadar üç Güvenlik Sözleşmesinin tamamlanması için bir defaya mahsus 200.000 GTA$ bonus
*Prime Gaming Bonusu: Rockstar Games Social Club hesaplarını Prime Gaming’e başarıyla bağlayan GTA Online oyuncuları, bu hafta istedikleri zaman oynamak için 100 bin GTA$ alacaklar

Exit mobile version