En İyi GTA Benzeri Oyunlar

En iyi GTA benzeri oyunlar listesinde hangi yapımlar yer almaktadır? İşte birbirinden başarılı video oyunlarının listesi!

En iyi GTA benzeri oyunlar neler? Büyük bir popülerliğe sahip olan Grand Theft Auto serisine alternatif bir oyun arıyorsanız, hazırladığımız GTA gibi oyunlar listesine göz atabilirsiniz. Listede yer alan oyunlar, rastgele sıralanmıştır.

GTA Benzeri Oyunlar Listesi

gta benzeri oyunlar-1

1. Red Dead Redemption 2

1899 yılında geçen video oyunu, Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatmaktadır. Zor bir seçim ile karşı karşıya kalan Morgan’ın ya çeteye sadık kalmayı veya kendi ideallerinin peşinden gitmeyi seçmesi gerekir.

Vahşi Batı temasına sahip olan açık dünya oyunu, atmosferi çok başarılı bir şekilde yansıtmaktadır. Red Dead Redemption 2 sistem gereksinimleri yazımıza göz atabilir ve popüler oyunu oynayabilmek için gerekli olan donanım bileşenlerini görebilirsiniz.

2. Watch Dogs 2

Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya oyunu Watch Dogs 2, çok başarılı bir Grand Theft Auto (GTA) 5 alternatifidir. GTA tarzındaki oyun, San Francisco’da geçmektedir. Marcus isimli bir hacker’ı kontrol ettiğiniz yapım, eğlenceli zaman geçirmenize imkân tanır.

Kaliteli grafiklere ve başarılı oynanış mekaniği ile dikkat çeken yapımda çeşitli görevler bulunmaktadır. Watch Dogs 2 sistem gereksinimleri yazımıza göz atabilirsiniz. Böylece sisteminizin oyunu kasma ve donma sorunu olmadna çalıştırıp çalıştıramayacağını öğrenebilirsiniz.

3. Just Cause 4

Avalanche Studios tarafından geliştirilen Just Cause 4 ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Kaliteli grafiklere ve başarılı oynanış mekaniğine sahip olan yapım, yüksek aksiyon düzeyine sahiptir. Çok büyük haritanın yer aldığı oyunda Rico Rodriguez isimli karakteri kontrol ediyorsunuz.

4. Saints Row 4

Eğlenceye odaklanan bir diğer yapım Saints Row 4’tür. Açık dünya temasına sahip olan oyun, 23 Ağustos 2013 tarihinde çıktı. Deep Silver Volition tarafından geliştirilen yapım, uzaylı istilasını konu almaktadır.

5. Sleeping Dogs: Definitive Edition

Yalnızca tek oyunculu modun yer aldığı Sleeping Dogs: Definitive Edition’da çok başarılı bir dövüş sistemi yer almaktadır. Atmosferi başarılı bir şekilde yansıtan yapımda uzun zaman geçirebilirsiniz. Hong Kong’da geçen oyunun senaryosu da başarılıdır.

6. Mafia: Definitive Edition

Hangar 13 tarafından geliştirilen Mafia: Definitive Edition, 25 Eylül 2020 tarihinde çıktı. Açık dünya temasına sahip olan yapım, istemeden suç dünyasına giriş yapan Tommy Angelo’nun hikayesini konu almaktadır.

7. Mafia II: Definitive Edition

Mafia II: Definitive Edition’da Vito Scaletta adlı kişi, babasının borçlarını ödemek için mafyaya bulaşır. Atmosferi çok başarılı bir şekilde yansıtan ve kaliteli senaryoya sahip olan oyun, Scaletta ve Joe’nun hikayesini konu almaktadır.

8. Lego City Undercover

Traveller’s Tales tarafından geliştirilen Lego City Undercover, 4 Nisan 2017 tarihinde çıktı. Açık dünya temasına sahip olan yapımda Chase McCain isimli polis memurunu kontrol ederek Rex Fury’yi yakalamaya çalışıyorsunuz.

9. Yakuza 0

SEGA tarafından geliştirilen ve yayımlanan Yakuza 0 başarılı hikâye, oynanış mekaniği, atmosfer ile dikkat çekmeyi başarıyor. Aksyün düzeyinin çok yüksek olduğu video oyunu, 1 Ağustos 2018 tarihinde çıktı.

Exit mobile version