GTA 6 ne zaman çıkacak?

Take-Two‘nun yakın tarihli bir hissedarlar toplantısı sırasında yaptığı açıklamalar, GTA 6 oyununun bu yıl yayınlanmasının pek mümkün olduğunu göstermiyor. Take-Two, şu andan 22 Mart mali yılın sonuna kadar 21 oyun yayınlamayı planladığını belirtti. Ancak bu oyunlar arasında GTA 6 yer almıyor.

Bununla birlikte, Take-Two’nun planları hakkında bildiklerimize dayanarak, bu yıl GTA 6’nın çıkma şansı çok zayıf görünüyor. Take-Two, mali raporlarında, bu oyunlardan yalnızca dördünün, GTA 6’nın oyun kategorisi olan “sürükleyici” oyunlar olduğunu ortaya çıkardı. Bu oyunlardan sadece ikisi mevcut seri oyunları olacak. WWE 2K22 ve yeni NBA 2K’nın bu yıl piyasaya çıkacağını ve GTA 6 için kartlarda yer kalmayacağını biliyoruz. GTA 6 bu yıl gelecekti ancak işler planlandığı gibi gitmeyince 2021 yılı içerisinde oyunun çıkması beklenmeyecek.

Take-Two, toplantıda 2023 ve 2024 mali yıllarında 19 tane daha “sürükleyici oyun sürümünün” geleceğini açıkladı. Bunlardan yedisinin spor oyunları, dördünün ise ücretsiz oynanacağını ifade etti. Bu raporlara göre, GTA 6’nın diğer yıllara kolayca sığabileceği anlamına gelir. Ancak oyunun gelişimi hakkında kesin sonuçlar çıkarmak için hala yeterince bilgi sahibi değiliz.

BAZI GÜNCELLEMELER ÇIKTI

Take-Two, bu yaz yeni GTA ve Red Dead Online güncellemelerini duyurdu. GTA 5’in PS5 ve Xbox Series X | S sürümlerinin 11 Kasım’da piyasaya çıkacağını açıkladı. Bu konsollar için GTA Online’ın bağımsız sürümü. Take-Two ayrıca duyurulan bir NFL ortaklık oyununun 2022’ye ertelendiğini belirtti. Bu da yayıncıdan gelen ve hakkında hiçbir şey bilmediğimiz iki yeni oyun olduğu anlamına geliyor. Ancak bunlardan birinin Borderlands’in arkasındaki geliştirici Gearbox tarafından geliştirildiğini biliyoruz.

GTA 6 NE ZAMAN GELECEK?

İsimlendirilmemiş 11 “Immersive Core” oyunu daha var. Bu oyunların sayısı 2024’e kadar piyasaya sürülecek 23’e çıkıyor. Grand Theft Auto 6 ve BioShock 4’ün bu oyunlardan ikisini oluşturması çok olası.


Benzer İçerik: Rockstar Games, GTA 6 nedeniyle Bully 2’yi iptal etti


Exit mobile version