GTA 6 Karakterleri Ortaya Çıktı!

GTA 6 karakterleri hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Kaynağa göre Grand Theft Auto 6'da kadın karakter olabilir.

GTA 6 Karakterleri Ortaya Çıktı!

GTA 6 karakterleri ile ilgili uzun bir zamandan beri ortaya çeşitli söylentiler ortaya atıldı fakat bu sefer iddia Bloomberg’ün güvenilir olarak belirttiği kaynaklardan geldi.

Dan Houser’ın Rockstar Games’ten kendi stüdyosunu kurmak için ayrılması, Grand Theft Auto 6’nın öncekinden çok farklı bir oyun olacağını gösteriyor. Oyunla ilgili en önemli sızıntı ise karakterleri içeriyor.

GTA 6 Karakterleri Arasında Kadın da Olacak

Konu hakkında bilgisi olan kişilere göre GTA 6’da ilk kez oynanabilir bir kadın karakter olacak. Bu karakterin Bonnie ve Clyde’dan esinlenerek yazılan senaryoda iki baş karakterden biri olacağı öne sürüldü.

Sektörün içinden kişiler, Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyununun 2024 yılında çıkacağını düşünüyor fakat geliştiriciler, video oyununun çıkış tarihine kesin gözüyle bakmıyor. Her ne kadar zaman zaman çeşitli aksaklıklar olsa da oyun 2014 yılından bu yana geliştirilmeye devam ediliyor.

Bloomberg’ün görüştüğü kişiler video oyununun kesin çıkış tarihini bilmiyorlar ama oyunun iki yıldan önce çıkmayacağını belirttiler.

Project Americas kod adlı oyun için yapılan planlamada GTA 6’nın başlangıçta Kuzey ve Güney Amerika’nın büyük bir alanını içermesi vardı. Yeni harita ise Miami ve çevresinin kurgusal bir versiyonunu kapsıyor.

Yine de ortaya atılan iddiaların doğruluk payının olup olmadığı bilinmiyor. Bu iddia doğru olsa bile oyunda çeşitli değişiklikler yapılabileceğini unutmamak gerekiyor.

Peki, siz bu iddia ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version