GTA 6 Çıkış Tarihi Hakkında Heyecanlandıran Gelişme!

GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili tahminleri güçlendiren bir açıklama yapıldı. Take-Two, gelecek yıl için önemli gelişmelere işaret etti.

GTA 6 Çıkış Tarihi Hakkında Heyecanlandıran Gelişme!

GTA 6 çıkış tarihi hakkında güçlü bir tahminde bulunmak mümkün hâle geldi. Yayıncı Take-Two Interactive muhtemelen tüm zamanların en çok satan video oyunu serilerinden biri olan Grand Theft Auto’nun bir sonraki oyunu için oyunculara göz kırpmaya hazırlanıyor.

Yıllık kazanç raporunun yanında bir basın açıklaması yapan Take-Two, 2025 ve 2026 yılları için gelirlerinde büyük bir artış yaşamayı bekliyor.

Take-Two, “2025 mali yılı şirketimiz için heyecanla beklenen bir yıl” diyerek son birkaç yıldır şirketin daha da büyük başarı seviyelerine taşıması öngörülen sağlam bir projeyi hayata geçirmek için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Şirket, 2025 mali yılında 8 milyar doların üzerinde bir gelir elde etmelerini sağlayacak birkaç önemli gelişme yaşanabileceğine de dikkat çekti.

GTA 6 Çıkış Tarihi Olarak Gelecek Yıl İşaret Edilebilir

Take-Two, bu açıklamada Grand Theft Auto’dan tam olarak bahsetme de bu kadar önemli bir artışı şirkete sağlayacak başka bir çok satan seriden bahsetmek mevcut bilgiler dahilinde mümkün görünmüyor.

IGN’in aktardığı bilgilere göre Take-Two’nun geçen yıl kaydedilmiş net geliri 5,3 milyar dolara ulaştı ki bu yıllık bazda ele alındığında rekor olarak nitelendirilebilecek bir miktardı. Bu rekorda geçen yıl satın aldığı Zynga’nın büyük rol oynadı. Bundan önce Take-Two’nun yıllık net geliri kabaca 3 milyar dolar civarında seyrediyordu.

Bir yıl içinde 1 milyar doların üzerine çıktıklarını görmek ancak büyük bir mobil oyun geliştiricisinin satın alınması ile mümkün oldu.

Genel tabloya mevcut bilgilerden hareket edilerek bakılacak olursa 8 milyar dolarlık bir hedefe ulaşmak için Take-Two’nun önemli satın alımlar yapmasına ya da GTA 6’yı piyasaya sürmesi gerekiyor.

Exit mobile version