5 Adımda GTA 5 Tam Ekran Yapma

GTA 5 tam ekran yapma işlemi için hangi adımların uygulanması gerekmektedir? İşte uygulamanız gereken adımlar!

GTA 5 tam ekran yapma işlemini gerçekleştirmek için hangi adımlar uygulanmalıdır? Bu makalemizde açık dünya temasına sahip popüler video oyununda yaşanan can sıkıcı problemi çözebilmenizi sağlayacak adımları sıraladık.

Grand Theft Auto 5 (GTA 5), 2015 yılının nisan ayında PC için çıktı. Dünyanın en popüler açık dünya oyunlarından bir tanesi olan GTA V, şu anda tüm dünyada çok sayıda oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

PC oyuncuları video oyununu satın alma, indirme ve yükleme işlemini tamamladıktan sonra bir sürpriz ile karşılaşabiliyor. Video oyunu pencere modunda açılabiliyor. Bu problem ile karşılaşan oyuncular, Grand Theft Auto 5 tam ekran yapma işlemini nasıl yapabileceğini araştırıyor.

GTA V tam ekran yapma işlemini çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Çok sayıda oyuncu tarafından merak edilen soruyu yanıtladık. Aşağıdaki adımları uygulayarak oyunu artık tam ekran modunda oynayabilirsiniz.

GTA 5 Tam Ekran Yapma Adımları Neler?

GTA 5 Tam Ekran Yapma-1

Başarılı bir hikâyeye sahip olan Grand Theft Auto 5 adlı video oyunu pencere modunda açıldıysa bazı adımları uygulayabilirsiniz. Böylelikle oyunu pencere modu yerine tam ekran modunda oynayabilirsiniz.

Oyun pencere modunda açıldıysa endişelenmenize gerek yoktur. Çok hızlı bir şekilde problemi düzeltebilirsiniz. Sorunu çözebilmek için oyunun ana sayfasında yer alan “Settings” yazısına tıklayarak ayarlar sayfasına girmeniz gerekmektedir. Ayarlar sayfasında bulunan “Graphics” bölümüne girin.

Graphics bölümündeki “Screen Type” kısmını “Fullscreen” olarak değiştirmelisiniz. Resolution kısmından çözünürlüğü ayarlayın. Bu çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğüne göre belirleyebilirsiniz. Örneğin, monitörünüz 1920 x 1080 piksel çözünürlüğü destekliyorsa bunu seçebilirsiniz.

Çözünürlüğü belirledikten sonra Esc tuşuna basın ve ardından Enter tuşuna basın. Yaptığınız değişikliği onaylamak için tekrar Enter tuşuna basın. Bunu yaptığınız takdirde oyunu artık tam ekran modunda oynayabilirsiniz. Video oyunu, kapatılıp açıldıktan sonra da tam ekran modunda açılacak.

Yukarıda bulunan adımları uygulayarak oyunu tam ekran modunda oynayabilirsiniz. Ayrıca GTA 5 para kazanma rehberi isimli yazımıza da bakabilirsiniz.

Exit mobile version