GTA 5 İçin Geliştirilen God of War Modu Erken Erişimde

GTA 5 için geliştirilen God of War modu an itibarıyla erken erişimde. Peki, bu mod oyunculara tam olarak ne sunuyor?

GTA 5 İçin Geliştirilen God of War Modu Erken Erişimde

Başarılı oyun modu geliştiricilerinden biri olan JulioNIB, Grand Theft Auto V (GTA 5) oyunu için geliştirdiği God of War modunun erken erişim sürümünü yayımladı.

Bu sürüm şu anda sadece mod yapımcısının Patreon üyeleri tarafından kullanılabiliyor ancak erken erişimden çıktıktan sonra herkes tarafından kullanılabilir olmaya başlaması bekleniyor.

GTA 5 İçin Geliştirilen God of War Modu Ne Sunuyor?

DSO Gaming tarafından aktarılan bilgilere göre JulioNIB, bu modu geliştirmek için God of War 3’ten ilham aldı. Mod geliştiricisi, Kratos’un orijinal oyunda sahip olduğu birçok şeyi Grand Theft Auto 5’e uyarladı ve onları bu oyuna eklemekte oldukça iyi bir iş çıkardı.

Bu modun mod geliştirme topluluğunun yapabileceği harika şeylerin önemli örneklerinden biri olduğu söylenebilir. Geçmişten bugüne hemen hemen her Grand Theft Auto oyunu için sayısız mod geliştirildi. GTA serisi, mod geliştiricileri için her zaman oldukça sevilen bir seri olmuştur. PC oyuncuları oyunu bitirse dahi mod geliştirme topluluğu sayesinde eğlenmeye devam edebiliyor.

JulioNIB de GTA 5 için çok sayıda mod yayımladı. Modlarının önemli bir kısmında Marvel karakterlerinden esinlendi. Spider-Man, Hulk ve çok daha fazlasını Grand Theft Auto 5’e getirdi.

Exit mobile version