GTA 5 Araba Modu Önerileri: Tofaş’tan Batmobile’a!

GTA 5 araba modu tavsiyelerimize göz atın, beğendiğiniz araç modlarını indirin, oyunda sürmeye başlayın. oyununuz daha keyifli hale gelsin.

GTA 5 araba modu önerilerimiz ile oyunun sıradan gelmeye başlamasına neden olan arabalarına yeni bir dokunuş katmak istemez misiniz? Bu listede Tofaş’tan tutun da Batman’in Batmobile’ine kadar oyundan alınan karelerde doğrudan öne atılacak tüm araç modlarını bulabilirsiniz.

Grand Theft Auto 5, aktivite bakımından bir GTA: San Andreas değildir. Örneğin 2004 yılında çıkan oyunda mekânlara girilebiliyorken GTA V’te bunu yapmak mümkün değildir. Bu, eski GTA oyunlarını oynamışsanız muhtemelen sizin de canınızı sıkıyordur.

Peki, bunu düzeltecek bir modun olduğunu biliyor muydunuz? GTA 5 her yere girebilme modu ile oyunda yapılabilecek daha fazla aktivite bulabilirsiniz.

Bu açıdan bakıldığında modların faydaları saymakla bitirilemiyor. Seneler önce çıkmış olan bir oyunun hâlâ oynanmasının birincil nedeni mod geliştiricileridir. Modlar bir anlamda oyuna renk katıyor. Oyunculara eğlenmelerini sağlayacak yeni yollar sunuyor.

Sizin için hazırladığımız en iyi GTA 5 araba modları listemizdeki modlar da tam olarak bunu yapıyor: Sizi oyunun sıradanlığından kurtarıyor.

En İyi 8 GTA 5 Araba Modu

Gelin, GTA 5 gerçek araba modu arayışında olanlar için hazırlanan listedeki araba modlarına daha yakından göz atalım.

GTA 5 Batmobile Modu

1. Batmobile

Bu araba modu, Batmen Beyond’da yer verilen Batmobile’ı Grand Theft Auto 5’e getiriyor. Mod, gta5-mods’tan batman78 adlı kullanıcı tarafından yayımlanmıştır. Modun geliştiricisine göre Batmobile bir mobil oyundan GTA 5’e aktarılmıştır. Bu nedenle doku kısmında biraz piksellik göze çarpabilir.

Batman Beyond’un Batmobile’ını indirmek için batman82’nin mod sayfasına gidebilirsiniz. Modu beğenmezseniz sm00thOps adlı kullanıcının Batman’in araçlarını GTA 5’e getiren modunu da inceleyebilirsiniz.

2. Tofaş Serçe

Tofaş, bize göre GTA 5 araba modu önerileri listesinin olmazsa olmazıdır. “HaLiL21” adlı kullanıcının yayımladığı bu mod ise Tofaş Serçe’yi Los Santos’a getiriyor. Bu mod sayesinde onunla Grove Street’e bile gidebilirsiniz! Modun geliştiricisinin notuna göre mod henüz beta sürümünde, bu nedenle küçük çaplı hatalarla karşılaşılması muhtemeldir.

Tam sürümün yakında yayımlanacağı belirtilse de modun sayfasında herhangi bir tarih bilgisi yer almıyor. Bu hâli ile onu oyuna getirmek için HaLiL21’in Tofaş Serçe modu sayfasını ziyaret edin.

3. BMW 4-Series Coupe Concept

Gerçek gibi görünebilir ama gerçek değil. Arabanın iç ve dış görünümüne bakıldığında mod üzerinde uzun bir süre ve titizlikle çalışıldığı belli oluyor. Modu indirmek için BMW 4-Series Coupe Concept sayfasına gitmeniz ve indirme butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

4. Tesla Model X P90D 2016

Biggdogg & FoxtrotDelta tarafından yayımlanan bu mod, Tesla Model X P90D 2016’yı Grand Theft Auto 5 sınırları içinde sürmenize olanak tanıyor. Arabanın oyundaki orijinal arabalara kıyasla parladığı söylenebilir.

GTA 5 için geliştirilen bu araç modu, yüksek kalitede lastikler, koltuklar ve genel olarak iç ve dış yapısı ile sizi kendine çekecektir. Modu indirmek için Tesla Model X P90D sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Arabanın oyunda nasıl göründüğünü ise aşağıdaki video ile öğrenebilirsiniz.

5. Lamborghini Countach LPI 800-4

İşte ayaklarınızı yerden kesecek bir araba modu daha: Lamborghini Countach LPI 800-4. Gerek içi gerek dışı ile bu arabayı gerçeğinden ayırt etmek oldukça zor hale geliyor. Başlamak için daha ne gerekiyor diyorsanız Lamborghini Countach LPI 800-4 sayfasından modu indirip Los Santos’ta turlamaya başlayabilirsiniz.

6. Porsche 911 GT3RS F6

Başka bir GTA 5 araba modu önerimiz de Legacy_DMC tarafından yayımlanan bu moddur. Bu mod sayesinde Porsche 911 GT3 oyununuza geliyor. Porsche hayranıysanız bu modun arabayı sürerken gerçekten de dışarıdaki dünyadan kopmanızı sağlayabilecek nadir modlardan biri olduğunu belirtmek gerekiyor.

7. Tofaş Kartal

Listemizi güzelleştiren modlardan bir diğeri de Tofaş Kartal’dır. Gta V Turkish-Mods tarafından yayımlanan bu modun Tofaş hayranlarını biraz üzecek olumsuz yanları bulunuyor. Örneğin camlar kırılmıyor.

Bu araçla çok hızlı gitmeniz de mümkün değildir. Sadece görünüm açısından iyi bir mod olduğu söylenebilir. Modu indirmek için Tofaş Kartal’ın mod sayfasına gidebilirsiniz.

8. W12 Mercedes-Benz Formula One F1 2021

GTA 5 araba modu önerilerimizin son sırasında Mercedes W12 bulunuyor. Bu mod sayesinde bu sefer sürücü koltuğunda Lewis Hamilton değil, siz olacaksınız. Bu araç ile Los Santos’ta bir tur atmaya ne dersiniz? Modu indirmek için GTA 5 modunun sayfasına gidebilirsiniz.

Exit mobile version