GTA 4 özel sürümü, PS5 için Amazon’da listelendi

GTA 4: Complete Edition, Amazon tarafından bildirilene göre özel bir PS5 sürümüyle gelebilir. Resmi bir kaynak değil ancak olası bir oyun olduğu gerçeği de göz önünde bulundurulduğunda GTA 4 oyununun yeni sürümünün PS5 oyun konsoluna gelme ihtimalinin yüksek olduğu da görülüyor.

Bir GTA 4: Complete Edition, PC’de zaten mevcut. Ünlü GTA 4’ün özel sürümü, Liberty City koleksiyonundan Episodes DLC’leri veya The Lost and the Dammed ve The Ballad of Gay Tony de dahil olmak üzere hepsi de uyarlandı. Oyunu, bu arada Microsoft tarafından durdurulan Games for Windows Live platformunun dışında sunuyor.

Epic Games Store’un bugünkü ücretsiz oyunu: Solitairica

GTA 4 PS5 KONSOLUNA NE ZAMAN GELECEK?

Amazon’da, oyun PS5 sürümünde mevcut ve muhtemelen onaylanması durumunda Xbox Series X | S’de de olmalı. Sürüm 29 Nisan 2021 için planlanıyor. Zaten piyasada bulunan oyunun doğrudan bir portu gibi görünüyor. Ayrıca PS5’te 4K desteği ve ayrıca bazı teknik iyileştirmelerden bahsediliyor.

Krupiyenin sayfasındaki açıklamada, oyunun aynı zamanda kare hızındaki artıştan da faydalandığını okuduk. Bu da sonraki nesil konsollarda sabit bir 60 fps’ye getirilebilir. DualSense denetleyicisinin dokunsal geri bildirimini destekler gibi görünüyor. Oyunun aslında yeni konsollara geldiği fikrine yönelik daha fazla içerik veriyor. Bu noktada Rockstar Games‘ten herhangi bir açıklama bekliyoruz.

Amazon, en azından yaklaşan oyun sürümleriyle ilgili olarak bir sürprizi ilk kez yapmıyor. Birkaç ay önce aynı şey, Amazon’da sızdırıldığından beri Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered ile oldu. Alışkanlığı kaybetmemek için ve 2020’nin sonundan birkaç gün önce, çevrimiçi mağaza bunu tekrar yapmış görünüyor.

Nisan 2008’de o zamanın konsolları olan PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen, ancak aynı yılın ilerleyen günlerinde PC’ye gelecek olan oyun da büyük bir popülerlik kazandı. PC’deki performansını ve o zamanlar görsel olarak ne kadar olağanüstü göründüğünü düşünürsek, yeni nesil konsollarda nasıl performans gösterecek, merak konusu oldu.

Exit mobile version