GTA 4 Hileleri (PC / PlayStation / Xbox)

GTA 4 hileleri ile açık dünya oyunu Grand Theft Auto IV'ü daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz. İşte hile numaraları!

GTA 4 Hileleri (PC / PlayStation / Xbox)

GTA 4 hileleri ile açık dünyada gezinirken daha çok eğlenme fikrine şüphesiz ki kimse hayır demeyecektir. Niko Bellic adlı bir savaş gazisini yönettiğimiz oyun, serinin diğer oyunlarından farklı bir şekilde karşımıza çıktı.

Oyun 2008 yılında geçiyor. GTA: San Andreas ise 1992 yılını işliyor. İki oyun arasında hikâye bakımından oldukça uzun bir zaman var. Bu da GTA IV’teki teknolojinin San Andreas da dahil olmak üzere önceki oyunlardan daha gelişmiş olmasını gerektiriyor.

Bu oyunda artık web sitelerine girip internette zaman geçirebiliyoruz. Daha da önemlisi, telefonu kullanabiliyoruz. Birilerini arayabiliyoruz, birileri bizi arayabiliyor. Telefonla yapılabilecekler sadece bunlarla sınırlı değil. Hile yapmak için de telefonu kullanmamız gerekiyor.

Dilerseniz gelin, hilelere geçmeden önce GTA IV’te nasıl hile yapılacağını öğrenelim.

GTA 4 Hileleri Nasıl ve Nereye Yazılır?

Grand Theft Auto 4’te bir hile etkinleştirmek için telefonda bir numarayı tuşlamanız gerekiyor. Telefonu ve tuş takımını açmak için iki kez yukarı ok tuşuna basmanız yeterlidir.

Hileleri etkinleştirmeniz hâlinde video oyununda yaptığınız görevler için başarım kazanamama ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

GTA 4 Hileleri Listesi

Yukarıdaki listeden de görülebileceği üzere bu video oyununda serinin diğer video oyunlarına göre çok daha az hile bulunuyor. Bu sebepten ötürü GTA: San Andreas gibi oyunların hile listesi kadar büyük olmuyor.

Hile sayısı her ne kadar az olsa da bu hileleri diğer oyunlardaki gibi belirli tuşlara basarak etkinleştirmek yerine belirli bir numarayı arayarak etkinleştirmek gibi bir yenilik sunmak, Grand Theft Auto serisine biraz farklılık getirdi.

GTA 4 Para Hilesi Nasıl Yapılır?

Diğer GTA oyunlarından farklı olarak GTA 4’te para hilesi bulunmuyor. GTA 4’ü PC’de oynuyorsanız bunun için mod kullanabilirsiniz ama PlayStation ya da Xbox gibi oyun konsollarında oynuyorsanız hızlı para kazanma yöntemlerini uygulamalısınız.

Bununu için en iyi yol, Stevie’nin araba hırsızlığı görevidir. Çok para kazanmak için hileler kullanarak önünüze istediğiniz arabaları getirebilir ve garaja park edebilirsiniz.

Exit mobile version