Grimm Benzeri Diziler

Grimm benzeri diziler mi arıyorsunuz? Bu arayışınıza son verecek bir liste hazırladık. Hangi diziyi izleyeceğinizi hızlıca bulabilirsiniz.

Grimm Benzeri Diziler

İzleyicilerin büyük bir kısmının Grimm izledikten sonra Grimm benzeri diziler arayışına girmesi bir tesadüf değildir. Bu dizi, eski hikâyeleri yirmi birinci yüzyıla getirmekte oldukça büyük bir başarının altına imza attı.

Her bölüm izleyicilerin karşısına farklı bir sürprizle çıkılıyor. Dizi, geçmişten bugüne gelen efsanelerden ilham alınarak tasarlanan karakterlerle dolu karanlık bir evrende geçiyor. Hikâyeleri ve karakterleri çeşitli kaynaklardan alan dizi, izleyicilere en çok gerçekçiliğinden ötürü sevildi.

Peki, bu diziyi bitirdikten sonra izlenebilecek onun gibi diziler arasında hangileri öne çıkıyor? Seyir keyfinizi daha fazla kesmeden aşağıdaki dizileri inceleyin, beğendiğiniz yapımı izlemeye başlayın.

Grimm Benzeri Diziler Listesi

Grimm tarzı diziler arasında en çok bu yapımlar öne çıkıyor. Dilerseniz gelin, bu yapımlar hakkında bilgi edinelim.

Tin Man

Tin Man, Azkadellia tarafından kontrol edilen O.Z. olarak bilinen DG’nin maceralarını ele alıyor. DG, arkadaşı Glitch, Raw ve Cain ile geçmişini geri almak, kopan bağları yeniden kurmak ve Azkadellia’nın O.Z.’yi zifiri karanlığa hapsetme planını engellemek için yola koyuluyor.

Shadowhunters

Clary Fray, on altıncı doğum gününde aslında çok başka biri olduğunu öğrenir. O, iblisleri bulup öldüren insan ve melek karışımından oluşan bir ırk olan Shadowhunters’ın soyunan gelmektedir.

Van Helsing

Vampir avcısı Van Helsing, vampirlerin onları durduracak ışığın yok olması ile insanlar üzerinde hâkimiyet kurduğu kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor.

Once Upon A Time

Once Upon a Time, Emma Swan isimli genç bir kadının oğlu Henry ile birlikte Storybrooke kasabasına yaptığı yolculuğu konu ediniyor.

Burası kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlamamakla lanetlenmiş bir yerdir. Bunu kaldırmanın tek yolu ise kötü kraliçeyi yok etmektir.

Exit mobile version