GRID Legends Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Electronic Arts tarafından 25 Şubat tarihinde piyasaya sürülecek olan GRID Legends sistem gereksinimleri belli oldu.

Electronic Arts tarafından 25 Şubat tarihinde piyasaya çıkacak olan GRID Legends sistem gereksinimleri belli oldu.

Codemasters stüdyosunun geliştirdiği F1 serisindeki gibi GRID Legends oyunu da oyun motoru olarak Unreal Engine 4 kullanıyor. Oyunun minimum ekran kartı isteği ise Nvidia GTX 950 olarak belirlenmiş durumda.

GRID Legends, özellikle tüm dünyada tekerlek tekerleğe motor sporu heyecanını ve diken üstünde tutan aksiyonu sunuyor. Rüya gibi motor sporu etkinlikleri oluşturun ayrıca canlı çok oyunculu yarışlara katılın, sürükleyici sanal prodüksiyon hikayesindeki dramanın parçası olun ve olağanüstü aksiyonlu yarış hissini yaşayın.

Pozisyon almak için çekişmeye girin. Efsanevi arabaların sınırlarını zorlayın. İnanılmaz hızı hissedin. Rakibinizi alt edin. Arkadaşlarınızı tekrar tekrar yenin ve özellikle bunu asla unutmamalarını sağlayın!

Bugüne kadarki en sosyal ve bağlı GRID’de çapraz platform oyun dahil üstelik 21’e kadar arkadaşınızla oynayın ve pistin altını üstüne getirin. Çeşitli büyüleyici arabalar, Londra ve Moskova gibi yeni şehirler, heyecan verici etkinlik türleriyle yarış hatıraları yaratın ve pist üstünde düşmanlar edinin.

Elimination, Boost yarışları ve geri dönen Drift gibi etkinlik türleriyle arkadaşlarınızla kapışacağınız adrenalin dolu yarışlar tasarlamak için Race Creator’ı kullanın. Hiper arabalarla dev kamyonetlere karşı yarışmak mı istiyorsunuz? Bunu yapabilirsiniz!Dramatik sanal prodüksiyon hikayemiz Driven to Glory’de motor sporları gösterisinin parçası olun. Veya yüzlerce heyecan verici etkinlik içeren bugüne kadarki en büyük Kariyere katılın.

GRID Legends Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10/11
İşlemci: Intel Core i3veya AMD FX4300
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran kartı: NVIDIA GTX 950 veya AMD RADEON RX 460
DirectX: 12
Depolama: 50 GB boş alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10/11
İşlemci: Intel Core i5 veya AMD Ryzen 5 2600x
Hafıza: 16 GB RAM
Ekran kartı: Nvidia GTX 1080 veya AMD RX590
DirectX: 12
Depolama: 50 GB boş alan

Exit mobile version