Grand Theft Auto (GTA) 6 yakında geliyor

Birkaç yıldır internette çılgın söylentiler dolaşıyor olsa da, dizi geliştiricisi Rockstar Games‘in nihayet bir sonraki GTA oyunu Grand Theft Auto 6 oyununa ilk bakışını açıklamaya hazır olabileceği anlaşılıyor.

Rockstar’ın uzun süredir devam eden Grand Theft Auto serisindeki en güncel girişi Grand Theft Auto 5, 2013’te iki nesil nesil önce piyasaya sürülmesine rağmen başarılı olmaya devam ediyor. Aslında oyun o kadar iyi gidiyor ki Grand Theft Auto 5 bir çılgınlığı geçti. 2020’de lansmanından bu yana en iyi yılını geçiren unvanla satış kilometre taşı. Pek çok hayran, beşinci ve altıncı girişler arasındaki boşluğun bu kadar uzun olmasının birincil nedeni olarak sürdürülebilir başarıyı görüyor.

Ubisoft Assassin’s Creed Chronicles oyununu ücretsiz yaptı

GRAND THEFT AUTO (GTA) 6 İÇİN İŞ İLANI

Manşetlerde yer alan teorik Grand Theft Auto 6 iş ilanı, doğrudan Rockstar’ın kariyer sayfasından geliyor. Pozisyon “Sinematik Oyun Yakalama Sanatçısı” olarak adlandırılır. İş tanımına göre şirket, özellikle multimedya kampanyalarında kullanılmak üzere oyun içi çekimler yapmak üzere bir dizi projeye yardımcı olacak bir sanatçı arıyor. Süreç, sanal bir 3B ortamda dahili video yakalama araçlarının kullanılması olarak tanımlanmaktadır. Bu, benzer işlemleri kullanıyor gibi görünen Grand Theft Auto 5’in Yönetmen Modu gibi olabilir. Rol gereksinimleri aynı zamanda mevcut platform video oyunu başlıklarının “birinci sınıf bir oyuncu” olmasını gerektirir.

En son Grand Theft Auto 6 sızıntısı neredeyse kesin olarak sahte olsa da, Rockstar’ın bu tür bir pozisyon aradığı gerçeği nihayet bazı gerçek, resmi içeriğin yakında ortaya çıkacağı anlamına gelebilir. Rockstar’ın üzerinde çalıştığı diğer onaylanmış oyunlardan biri de PS5 ve Xbox Series X için GTA 5 remaster olduğu için, birinci sınıf bir oyuncunun ikinci gereksinimi özellikle kışkırtıcı. Bununla birlikte, eserlerde yeniden düzenlendiği söylenen başka GTA başlıkları da var.

Yakın zamanda yapılan bir yatırımcı çağrısında, Take-Two Interactive’in (Rockstar’ın ana şirketi) CEO’su Strauss Zelnick’e bazı eski seriler için olası Grand Theft Auto yeniden düzenlemeleri soruldu. Doğrudan yanıtlamamakla birlikte, sorunun “harika ve cesaret verici” olduğunu söyledi. Bu da hattın ilerisinde bir şey olabileceği fikrine katkıda bulundu ve iş listesinin söz konusu yeniden yapılanmalar için olabileceğini söyledi. Bununla birlikte, hiçbir şey doğrulanmadı ve GTA 5 ve Grand Theft Auto Online’ın devam eden başarısı, potansiyel yeniden yapımcıların ve / veya Grand Theft Auto 6’nın hala bir yol olduğu anlamına gelebilir.

Bir gelişmenin bu son habercisi büyük bir şeyin başlangıcına işaret edebilirken, hayranlar uzun zamandır merakla beklenen devam filmiyle ilgili her şeyi bir tuz tanesi ile almayı öğrendi. Neyse ki, oyuncular bir sonraki Rockstar duyurusunu beklerken en güncel GTA için hala devam eden birçok destek var. Şu anda oyuncular, Sevgililer Günü için özel bonuslar sunan Grand Theft Auto Online’dan yararlanabiliyor, özellikle de Los Santos sokaklarını terörize etmek bir oyuncunun romantik fikriyse.

Grand Theft Auto 6’nın geliştirilme aşamasında olduğu söyleniyor.

 

 

Exit mobile version