Gran Turismo 7 Oyunundan Yeni Fragman Yayınlandı

Polyphony Digital, Gran Turismo 7 için "Find Your Line / Lose Yourself" adlı yeni bir fragman yayınladı.

Yayıncı Sony ve geliştirici Polyphony, Gran Turismo 7 için yeni bir fragman yayınladı. Fragman, oyunun PlayStation 5 sürümünde bulunan DualSense uyarlanabilir tetikleyicileri, 3D sesi ve çarpıcı görselleri sunuyor.

Gran Turismo 7, sürüş deneyimlerinize damganızı vurmanızı sağlayacak. Yeni araçlarla Gerçek bir Sürüş Simülatörünün neler sunabileceğini keşfedin. Yüzlerce otomobili toplayın, modifiye edin, kişiselleştirin yarışın ve hayalinizdeki otomobil koleksiyonunu oluşturun. Uluslararası bir yarışçı topluluğuna katılarak kıran kırana yarışmadan önce strateji yapın. Veya modifiye ipuçları, kaplama tasarımları ve fotoğrafçılık hakkında sohbet edin.

İşte yeni yayınlanan fragman:

Oyun aynı zamanda PS4’e de geliyor ancak Sony’nin yeni nesil versiyonun sağladığı avantajları satmak istediği açık.

Gran Turismo 7’nin 4 Mart 2022’de PS5 ve PS4’te piyasaya sürülmesi planlanıyor. Sony’nin önümüzdeki hafta GT7 ile ilgili bir etkinliğe ev sahipliği yapacağı bildiriliyor, bu nedenle merakla beklenen yarışçı hakkında daha fazla ayrıntının o zaman düşmesini bekleyin.

Polyphony Digital’in en yeni yarışçısı, PS5’te yaklaşık 90 GB ağırlığa sahip olacak, bu da konsolun bugüne kadarki en büyük birinci taraf sürümlerinden biri olduğu anlamına geliyor. Stüdyo ayrıca hayranların favorisi Daytona International Speedway’in GT7’de geri dönüş yapacağını doğruladı.

Gran Turismo 7, 4 Mart’ta PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Bazı Modlar Geri Dönüyor

Gran Turismo 7‘ye ait yeni bir özellik faha belli oldu. Buna göre; GT Mode geri dönüyor. oyuncular eskisi gibi daha detaylı araç bakımı yapacak. Araba saklama ve aracın iç-dış modifiyesi geri geliyor. GT Auto da geri dönüyor. Ayrıca burada arabanızın dış görünüşünü modifiye edeceksiniz. Bu kısımda arabanızın motor yağı ve kirliliği ile de ilgilenebileceksiniz. Scapes özelliği de Gran Turismo 7 ile geri dönüyor. Ayrıca bu sefer oyuncuların karşısına 40’dan fazla ülkeden gelen 2500 adet fotoğraf çekme alanı şansı olacak. Son olarak oyun içerisinde HDR seviyesinde fotoğraf çekebilmeniz de mümkün olacak.

Exit mobile version