Gran Turismo 7 Oyunun Yeni Videosu Yayınlandı

Sony’nin 2020 yılında duyurduğı ve Mart ayında piyasaya çıkması beklenen Gran Turismo 7 oyunun yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan 4K kokpit videoda yayımcı Polyphony Digital’in, pistteki değişiklikleri ortaya çıkardı.

Gran Turismo’nun resmi sosyal medya hesapları, serinin klasik pisti ‘Gran Turismo Deep Forest Raceway’in Gran Turismo 7 ile seriye geri döneceğini açıkladı.

Videoda, Deep Forest Raceway’in tamamı görüyorsunuz. Oyuncular için tanıdık olsa da , hayranların hemen fark edeceği bir radikal değişiklik de mevcut.

Yapımcılar, yayınlanan videoda Tur için bir Lamborghini Murcielago tercih etmiş. Başlangıç/bitiş çizgisi versiyonlarda olduğu gibi dalgalı bir ana düzlük boyunca ilerliyor.  Ayrıca soldaki dar bir virajda sert bir frenleme bölgesi var.

Yeni pistte arabalar yokuş yukarı çıkarken, virajların bu sefer biraz daha keskin olduğu belli oluyor.  İlk köprünün altından sağ tarafa geçiyor. İlk bölünme, önceki gibi iki köprü arasında gerçekleşiyor.

Ancak bu, değişikliklerin ciddi bir şekilde görünmeye başladığı ilk  yer olarak göze çarpıyor. İkinci köprüden çıkan köşe, eskisi gibi yükseklik değişikliklerine sahip değil.  İlk virajda çok keskin bir sola dönüş var ve çok dar olduğu görünüyor.

Henüz bilmediğimiz ve bu klipten çıkaramadığımız bir şey, Deep Forest pistinin dünyanın neresinde geçeceği. Gerçek ve kurgusal olan diğer tüm GT7 pistlerinin oyun dünyasında bir yeri var, bu yüzden bekleyip görmemiz gerekecek.

Videoda yakaladığımız diğer birkaç şey, geri dönen Alfa Romeo 8C Competizione, R35 nesli Nissan GT-R Nismo 2017’ye ilk bakış ve “Tecpro”nun pist afişindeki görünümü. Bu gerçek hayattaki şirket, gerçek dünyada, özellikle F1’de kullanılan modüler, deforme olabilen güvenlik bariyerlerini üretiyor. Bu sadece dekoratif bir markalaşma parçası olabilir, ancak aynı zamanda Tecpro bariyerleri serisindeki ilk görünüm hakkında da ipucu veriyor.

Serinin son oyunu  Gran Turismo 7’den daha aydınlatıcı  oyananış videoları geleceğe benziyor.

Exit mobile version