Gran Turismo 7 için 40 Dakikalık Oynanış Videosu!

Çıkışı yaklaşan yarış oyunu Gran Turismo 7 için 30 dakikadan fazla yeni PS5 oynanış içeriği yayınlandı.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digil, Gran Turismo 7 PlayStation State of Play etkinliğine ev sahipliği yaptı. Çıkışı yaklaşan yarış oyunu Gran Turismo 7 için 30 dakikadan fazla yeni PS5 oynanış içeriği yayınlandı.

State of Play ile ilgili PlayStation Blog gönderisinde şu açıklamalar yer aldı: “Gran Turismo 7’nin modlarına ve özelliklerine derinlemesine bakışımızı incelediğiniz için teşekkürler.

“Herkes İçin Bir Şeyler Var”

Gördüğünüz gibi GT7’de çok şeyler oluyor. İster yeni bir oyuncu olun ister serinin mevcut bir hayranı olun, bu oyunda herkes için bir şeyler var. GT7’nin amacı, günümüzün otomobil kültürünü oyunculara yaymak ve bu doğrultuda yarışlar gerçekleştirmek.

GT7, size ilham kaynağı olmak için ortaya çıktı. Fotoğrafçılık, tasarım ve araç mekaniği gibi alanlara ilgisi olanlara, ilham kaynağı olmak istiyoruz.”

State of Play etkinliğinde yapılan açıklamalara göre Gran Turismo 7, lansman gününde 400 araç, 34 yarış lokasyonu ve 90 pist düzeni olacak. Oyuncular, Gran Turismo 7’yi bölünmüş ekranda imkanı bulacak. PlayStation 5 sahipleri, ışın izleme özelliği kapalı olduğunda 60, açık olduğunda ise 30 fps görüntü alacaklar. Üstelik DualSense, bu oyunda nasıl bir yüzeyde olunduğunu oyuncuya hissettirecek.

Gran Turismo 7, oynanış konusunda da dikkat çeken özellikler vaat ediyor. Örneğin oyuncular, bu oyunda aracı neredeyse tamamen özelleştirebilecekler. Ayrıca oyunda yer alan araçların tarihi ile ilgili bilgiler de olacak. Oyun, her araç için özel hedeflerin sunulduğu “Cafe” isimli bir moda sahip olacak. Bu sayede yalnızca yarışmanın ötesinde aktiviteler de olacak.

Sony, State of Play etkinliğinde Gran Turismo’yla ilgili 2 müzik modu tanıttı. Bunlardan bir tanesi, Music Replays olarak isimlendiriliyor. Bu özellik ile oyundaki müzikler, kaydedilen bir yarış için oluşturulan videoya eklenme imkanına sahip. Böylelikle oyuncular, yarıştıktan sonra bu müzikler eşliğinde yarışlarının tekrarını izleyebilecekler. Gran Turismo 7, yarış tekrarında kamera açılarını kendi oluşturacak.

Gran Turismo 7’de yer alan bir diğer müzik özelliği ise Music Rally. Bu özellik, oyun oynarken müzik dinlemeyi seven oyuncuların ilgisini çekecek gibi. Zira bu özellik sayesinde yarışla birlikte müzik başlayacak. Oyuncu, müziğin belirli bir yerine geldiğinde ise pistteki kontrol noktasından geçmeye çalışacak. Özelliğin oyunculara nasıl bir deneyim yaşatacağı, Gran Turismo 7’nin piyasaya çıkmasıyla belli olacak.

Exit mobile version