Gran Turismo 7 Detayları Belli Oldu

Gran Turismo 7 çıkış tarihi, haberler, arabalar, fragmanlar ve görmek istediklerimiz...

Gran Turismo 7, 4 Mart 2022’de piyasaya çıkacak. Duyuru, Sony’nin PlayStation Showcase 2021’i sırasında gerçekleşti. Oyun, koronavirüs pandemisi geliştirmeyi etkilemesi nedeniyle 2021’deki ilk sürüm penceresini kaçırdı ve PS5’in yanı sıra aynı zamanda PS4’e de gelecek.

Kitapçık Çıktı

Gran Turismo 7 oyununa ait resmi bir kitapçık ortaya çıktı. Bu kitapçık Japonya’da ücretsiz. Kitapçıkta oyun ile ilgliyeni detaylar da var. Oyunda 2011 senesinden sonra üretilen 60 farklı markadan, 300’den fazla araba mevcut. Bu arabaları, Brand Central aracılığı ile elde edeceksiniz. Oyunun genelinde ise 420 adet araba olacak. Ayrıca 90’dan fazla da gerçekçi pistler yer alacak. Bu pistlerde kullanacağınız arabaları Brand Central veya Used Cars Dealer üzerinden satın alıyorsunuz. Used Cars Dealer içerisinde 1980 ve 1990 gibi dönemlerden kalan eski arabaların satışı da olacak. Buradaki satılan araba listesye ise her gün güncelleme gelecek .

Bazı Modlar Geri Dönüyor

Gran Turismo 7‘ye ait yeni bir özellik faha belli oldu. Buna göre; GT Mode geri dönüyor. oyuncular eskisi gibi daha detaylı araç bakımı yapacak. Araba saklama ve aracın iç-dış modifiyesi geri geliyor. GT Auto da geri dönüyor. Ayrıca burada arabanızın dış görünüşünü modifiye edeceksiniz. Bu kısımda arabanızın motor yağı ve kirliliği ile de ilgilenebileceksiniz. Scapes özelliği de Gran Turismo 7 ile geri dönüyor. Ayrıca bu sefer oyuncuların karşısına 40’dan fazla ülkeden gelen 2500 adet fotoğraf çekme alanı şansı olacak. Son olarak oyun içerisinde HDR seviyesinde fotoğraf çekebilmeniz de mümkün olacak.

License Center, Mission Challenge ve World Circuits ise Gran Turismo 7 oyununda yer alan oyun modları. License Center, size araba sürmeyi öğretmeyi hedefleyen temel içerik olacak. Mission Challenge aracılığı ile de farklı meydan okuma görevlerini bitirmeyi deneyebileceksiniz. World Circuits içerisinde ise oyundaki 90’dan fazla pist olacak. ve bu pistlerde dilediğiniz gibi yarışabileceksiniz. Son olarak, bu kitapçık içerisinde Ferrari F8 Tributo ve Ferrari F12 Berlinetta araçları da mevcut. Zaten bu oyunda yer alacak olan araçların yarısından fazlası henüz duyurulmamış gibi görünüyor. Belli ki bu arabalar arasında Ferrari F8 Tributo ve Ferrari F12 Berlinetta da yer alıyor.

Exit mobile version