Gelmiş Geçmiş En İyi Gözlüklü Çizgi Film Karakterleri

Alışagelmişin dışına çıkmış tüm gözlüklü çizgi film karakterleri aynı listede. Sizin için unutulmaz olan karakterleri bir araya getirdik.

Gözlüklü çizgi film karakterleri, normal karakterlere göre daha farklıdır. Bu karakterler hem çizim hem de karakteristik özellik olarak gözlüksüz karakterlerin önüne geçebilmektedir. Bu zamana kadar birçok çizgi film yapıldı, kendine has kitleleri ile buluşturuldu ve bu çizgi filmlerin önemli bir kısmında gözlüklü karakterlere yer verildi.

Tabii ki gözlüklü bir karakter kullanmak, çizgi filmi tek başına taşımak için yeterli olmamaktadır. Bu nedenle sadece gözlüklü ve mükemmel karakterleri bir arada topladık.

Unutulmaz Gözlüklü Çizgi Film Karakterleri

Peter Griffin

1. Peter Griffin

Peter Griffin, Family Guy adlı animasyon dizisindeki bir karakterdir. Lois Griffin ile evlidir. Meg, Chris ve Stewie olmak üzere 3 çocuğu vardır. Bu ailenin insan gibi konuşabilen Brian isimli bir köpekleri de bulunuyor.

Karakter genel olarak beceriksiz ve kaba bir izlenim verse de özünde iyi niyetlidir. İnsanlarla alay etmekten hoşlanır ama kendisine de çok sık kötü şakalar yapılır.

2. Velma Dinkley

Velma Dinkley, Scooby-Doo serisinde yer almış bir karakterdir. Turuncu kazağı ve çorapları, kırmızı eteği ve gözlükleri ile bilinir. Bu karakter genellikle ipuçlarını bulan ve suçların ardındaki kişileri ifşa eden kişidir.

3. Johnny Bravo ve Carl Chryniszzswics

Siyah tişört ve güneş gözlüğü, kas, kendini beğenmişlik, Pompadour saç stili ve mavi pantolon… Akıllara sadece bir isim geliyor: Johnny Bravo.

Johnny Bravo’nun en iyi arkadaşı ve aynı zamanda kapı komşusu olan Carl Chryniszzswics’i de unutmamak gerekiyor.

4. Dexter

Dexter, Dexter’ın Laboratuvarı adlı çizgi dizinin ana kahramanıdır. Kardeşinin sürekli olarak odasına ve laboratuvarına girmesi ile çılgına dönmesi, deneylerle uğraşırken yaşanan aksaklıklardan ötürü başına gelenler izleyiciyi güldürmeyi başarmıştı.

5. Mandark

Mandark da Dexter’ın Laboratuvarı isimli çizgi dizinin karakterlerinden biridir. Dexter’ın en büyük düşmanıdır. Dexter’dan daha zeki olduğunu kanıtlamak için Dexter’ı da Dexter’ın laboratuvarını da yok etmeye çalışmaktadır.

6. Susan Test

Susan Test, Johnny Test ve Mary Test’in kardeşidir. Mary Test’ten küçük, Johnny Test’ten büyük olan bu karakter, ablası ile laboratuvarında çeşitli deneyler yapardı. Kimi zaman da denek olarak küçük kardeşleri Johnny Test’i kullanırlardı.

7. Mary Test

Mary Test, Johnny ve Susan Test’in ablalarıdır. Kız kardeşi gibi o da komşuları Gil Nexdor’a âşıktır. Kız kardeşine göre daha açık sözlüdür. Kardeşi de kendisi gibi Gil’e âşık olduğu için zaman zaman aralarında küçük kavgalar yaşanır.

İzleyecek animasyon dizisi bulamıyorsanız en iyi animasyon dizilerine göz atmayı unutmayın.

Exit mobile version