Gotham Knights gelecek yıla ertelendi

Warner Bros. Games Montreal’in yaklaşan oyunu Gotham Knights, 2022 yılına ertelendi, şirket bugün duyurdu. Doğrudan ifade edilmese de, stüdyolar evden çalışmaya uyum sağlamaya devam ettikçe gecikme muhtemelen COVID ile ilgilidir. Bu, Warner Bros. Interactive Entertainment’ın Ocak ayında Avalanche Software’in Hogwarts Legacy’nin 2021 sürüm penceresine ulaşmayacağının duyurulmasının ardından gelecek yıl geri çekilecek olan ikinci oyunudur.

Payday 3 çıkış tarihi açıklandı

GOTHAM KNIGHTS NE SUNACAK

Gotham Knights, 2013 yapımı Batman: Arkham Origins’in arkasındaki stüdyo olan Warner Bros. Games Montreal’in en yeni oyunu ve başrollerinde Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin’in oynadığı hem tek başına hem de birlikte oynanabilen bir açık dünya aksiyon rol yapma deneyimi sunacak.

Merak ediyorsanız, fikir, Bruce Wayne’in ölümünden sonra Gotham’ı korumak için çeşitli yarasa arkadaşlarının bir araya gelmesidir.

Warner Bros., geçtiğimiz Ağustos ayında Gotham Knights’ı resmen açıkladığında, oyunun bu yıl bir süredir PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X’teki çıkışını çizmişti.

Ancak Twitter’da yayınlanan yeni bir açıklamada yayıncı, 2022’nin gözden geçirilmiş bir lansmanını doğruladı. “Oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için oyuna daha fazla zaman veriyoruz. Gotham Şövalyelerine muazzam desteğiniz için harika hayranlarımıza teşekkür ederiz.” diye yazdı.

Bu sürüm gecikmesinin, Warner Bros.’un diğer büyük DC oyunu için bir zincirleme etkisi olup olmayacağı – Rocksteady, stüdyonun beğenilen Arkham serisinden devam eden ve gelecek yıl da çıkacak olan Suicide Squad: Kill the Justice League’i geliştirdi – hala görülecek.

Ancak, daha fazla Gotham Knights haberini hevesle bekleyenler için, Warner Bros. “önümüzdeki aylarda” oyunun daha fazlasını sergilemeye başlayacağını söylüyor.

Exit mobile version