En İyi Ücretsiz Görüntülü Konuşma Uygulamaları

En iyi görüntülü konuşma uygulamaları listesinde hangi programlar yer alıyor? İşte birbirinden başarılı uygulamaların listesi!

En iyi görüntülü konuşma uygulamaları neler? İnsanların görüntülü olarak iletişim kurabilmesini sağlayan pek çok uygulama yer almaktadır. Aşağıda yer alan liste üzerinden ücretsiz sunulan başarılı programlara göz atabilirsiniz.

Görüntülü Konuşma Uygulamaları Listesi

Görüntülü Konuşma Uygulamaları-1

1. WhatsApp

Yerleşik olarak uçtan uca şifreleme özelliği ile beraber gelen WhatsApp’ta mesajlaşmanın yanı sıra sesli ve görüntülü sohbet imkânı da bulunmaktadır. Uygulama üzerinden çok kolay bir şekilde görüntülü olarak diğer kişiler ile iletişim kurabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulamada emoji, çıkartma, fotoğraf, belge, video ve sesli mesaj gönderebilme olanağı da mevcuttur. Grup sohbetleri imkânı da sunan uygulamanın Android, iOS, masaüstü ve web sürümleri vardır.

2. Telegram

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, görüntülü arama özelliğine de sahiptir. Uygulamada gerçekleşen görüntülü aramalar uçtan uca şifreleme teknolojisi ile korunur. Telegram’da 256 bit simetirk AES şifreleme, 2048 bit RSA şifreleme ve Diffie-Hellman güvenli anahtar değişimi teknolojileri mevcuttur.

3. Discord

Özellikle bilgisayar kullanıcıları arasında çok popüler olan Discord’un Android ve iOS uygulaması da bulunmaktadır. Uygulama üzerinden mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü olarak da iletişim kurabilirsiniz.

Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan uygulama ekran paylaşım özelliğiyle dikkat çekmektedir. Bu özellik sayesinde görüntülü görüşme esnasında ekranınızı diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz. Discord’daki botlar sayesinde birçok işlem pratik hale gelir. Örneğin Discord müzik botları, uygulama üzerinden müzik oynatılmasını sağlar.

4. Zoom

Özellikle salgın döneminde tüm dünyada çok popüler hale gelen Zoom, insanların görüntülü olarak görüşebilmesine imkân tanır. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulamanın Android, iOS ve masaüstü sürümü bulunmaktadır.

5. Skype

Bir dönemin en popüler uygulamaları arasında bulunan Skype, kullanıcıların HD kalitesinde görüntülü iletişim kurabilmesini sağlar. Mesajlaşma ve sesli arama özelliklerini de içerisinde barındıran uygulamayı Android ve iOS cihazların yanı sıra bilgisayar ve Mac’te de kullanabilirsiniz.

6. Microsoft Teams

Ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürüme sahip olan Microsoft Teams’te arka plan bulanıklaştırma, ekran paylaşımı gibi kullanışlı özellikler bulunmaktadır. Hizmetin ücretsiz versiyonda görüntülü aramalara en fazla 100 kişi katılabilir. 5 GB OneDrive bulut depolama alanının yer aldığı bu sürümde 60 dakika sınırı mevcuttur.

7. Facebook Messenger

Zengin özellikleri ile dikkat çeken Facebook Messenger, ücretsiz olarak görüntülü iletişim kurulabilmesini sağlayan başarılı uygulamalardan bir tanesidir. Görüntülü görüşme esnasında diğer kişiler ile birlikte video, film veya TV programı izleme imkânı sunan uygulamada hikayeler, filtre, tepkiler ve çıkartma gibi birçok özellik bulunmaktadır.

8. Google Meet

Google Meet, kullanıcıların çok kolay bir şekilde görüntülü olarak sohbet edebilmesini sağlar. Uygulamayı kullanmak için yalnızca Google hesabının olması yeterlidir. Toplantı oluşturma ve toplantıya katılma işlemleri de çok basittir. Uygulama ayrıca ekran paylaşım özelliğine de sahiptir.

9. Viber

Ücretsiz olarak sunulan Viber, milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan başarılı uygulamalar arasında yer almaktadır. Uygulamada görüntülü görüşmenin yanı sıra mesajlaşma ve sesli arama özellikleri de mevcuttur.

10. Signal

Gizlilik ve güvenlik konusunda ön plana çıkan Signal, uçtan uca şifreleme teknolojisine sahiptir. Açık kaynak kodlu uygulama üzerinden diğer kişiler ile mesajlaşabilir, ses ve görüntülü iletişim kurabilirsiniz. Kolay kullanıma sahip olan uygulamanın arayüzü de çok başarılıdır.

Exit mobile version