GoPro Hero 8 artık web kamerasına dönüşüyor

Koronavirüs pandemisi sırasında GoPro’nun açık hava aksiyon kameralarından fazla faydalanamayabilirsiniz, bu nedenle GoPro amiral gemisi Hero 8 kamerasını iç mekanlarda macOS web kamerası olarak kullanmak için çok daha kolay hale getiriyor. 

Hero 8’i Zoom, Microsoft Teams ve diğer video konferans hizmetlerinde kullanmak için bilgisayarınıza USB üzerinden bağlanan bir web kamerasına dönüştürebilirsiniz. Hero 8, çoğu dizüstü web kamerasının düşük görüntü kalitesine kesinlikle daha iyi bir alternatiftir.

Salgın sırasında sosyal mesafe kurallarına uyan ve evden çalışmaya devam eden birçok insan iletişim kurmak için video konferans araçlarına ve web kameralarına ihtiyaç duyuyor. Salgının bir sonucu olarak, web kameraları daha fazla talep görüyor. Sorunu çözmek için, Fujifilm ve Canon dahil olmak üzere birçok kamera üreticisi, ürünlerinin sahiplerinin kameralarını web kameralarına yeniden eklemelerine olanak tanıyan bir yazılım yayınladı. GoPro da bu yeniliklere güzel bir cevap vermiş oldu.

Ancak Windows kullanıcılarının bir süre daha beklemesi gerekiyor. Çünkü bu gelişme şimdilik sadece MacOS kullanıcılarını ilgilendiriyor. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. 

 

Exit mobile version