Google, Yeni Kablosuz Kulaklığını Sızdırdı

Google Pixel Buds

Google, Pixel Buds A adlı kablosuz kulaklığını yanlışlıkla duyurdu. Şirket, bir tweet ile bu kulaklığı duyurdu. Fakat paylaştığı tweeti hemen sildi. Tabii ki bu durum biz kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Teknoloji devi, resmi Android Twitter hesabından bu paylaşımı yaptı. Şirket, kulaklıkları henüz ‘resmi’ olarak açıklamadı. Fakat bu paylaşım ile varlığını teyit etmiş oldu. Tweet 10 dakika kadar durduktan sonra silindi. Şirket, muhtemelen zamanlama yaparken bir yanlışlık sebebiyle böyle bir hata yaptı. Fakat böylece yeni kulaklıkların tasarımını görmüş olduk.

Google Pixel Buds A özellikleri

Paylaşımda, kulaklığın tüm özellikleri mevcut değil. Tweet’in bir ekran görüntüsü var fakat tüm özellikleri burada göremiyoruz. Ancak kulaklığın tasarımı ve bazı öne çıkacak özelliklerinden haberdar olabildik.

Şirketin paylaştığı tweette gördüğümüz üzere, Pixel Buds A modeli, normal Pixel Buds’a oldukça benziyor. Paylaşımdaki kulaklık beyaz renkli görünüyor fakat söylenenlere göre koyu yeşil bir seçenek de karşımıza gelebilir.

Google 'ın yanlışlıkla paylaştığı tweet
Google ‘ın yanlışlıkla paylaştığı tweet

Paylaşıma göre bu kulaklık, dokunmatik bir yüzeye sahip olacak. Ek olarak cihaz, Anroid 6 ve üzeri işletim sistemleriyle uyumlu olacak. Kulaklıkların fiyatı ise bu yanlışlıkla yapılan sızıntıda bahsedilmemiş.

iPhone 13 Pro Max Maketi Ortaya Çıktı

Pixel Buds A fiyatı ve çıkış tarihi

Şirketin piyasaya sürdüğü diğer kulaklıklara baktığımızda, Pixel Buds 2 modeli 179 dolar ediyor. Söylentilere göre, Pixel Buds A biraz daha uygun bir fiyata karşımıza çıkabilir. Fakat tabii ki bunlar sadece söylentiler. Şirketin bu konuda yaptığı herhangi bir açıklama mevcut değil.

Pixel Buds “A” ismi şirketin diğer uygun fiyatlı Pixel 3a ve 4a akıllı telefon modellerini akıllara getirdi. Bu yüzden belki de diğer Pixel Buds modellerinden farkı daha uygun bir fiyatla gelmesi olur.

Samsung, Galaxy A82 5G Resmi Olarak Açıklandı

Exit mobile version