Google Yeni Cihazlara Yönelmek İstiyor

Teknoloji alanında önemli bir başarı yakalayan Google yeni cihazlara yönelmek istiyor. Firmanın bu konuda yaptığı çalışmalar devam etse bile, henüz sadece birkaç detay verildi.

Hepinizin bildiği üzere Google daha çok uygulamalar ve yazılımlar üzerinde yoğunlaştı. Her ne kadar bu durum firmayı yazılım ve uygulama alanında ciddi oranda ileriye taşısa bile, yine de cihaz üretiminde biraz geride kaldığını söyleyebiliriz. Ancak firma yeni bir atılım başlatıyor.

Google akıllı telefonlara ağırlık verecek

Google cihazlarının Ar-Ge birimi tarafından açıklandığına göre, kısa bir süre içerisinde Google firmasının yeni cihazlarını görmeye başlayabiliriz. Örneğin Google’a ait Pixel akıllı telefonlar için yeni seriler düşünülüyor.

Şirketin yakın rakipleri olan Apple gibi firmalar iPhone 11 ve türevlerini çıkarmaya başlamışken, Google henüz Pixel 3 ve Pixel 4 gibi modellerle devam ediyor. Rekabetin çok yoğun olduğu akıllı telefon üretiminde, firmanın çok hızlı bir şekilde daha yeni Pixel modelleri üretmesi şart.

Rekabet denilince akıllara sadece akıllı telefon gelmemesi gerekiyor. Akıllı saatlerin de büyük bir önem taşıdığı günümüz dünyasında, muhtemelen Apple watch gibi cihazlar Google tarafından da seri bir şekilde üretilecek. Ancak piyasa analistleri seri üretimin en erken 2021 yılında geleceğini düşünüyor. Sizce Google yeni cihazlar konusunda istediği başarıyı elde edebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version