Google Stadia, Cyberpunk 2077 oyununu gösterdi

Cyberpunk 2077 hava durumu

Cyberpunk 2077 oyunu Google Stadia ile 4K olarak geliyor. Cyberpunk 2077 oyununun PS5 ve Xbox Series X’te çalışan oynanış görüntüleri gördük. Ve şimdi Google Stadia ile CD Projekt Red’in yeni oyununa 10 Aralık’taki çıkış tarihinden önce son dakika bir bakış sağlayan beş dakikalık bir fragmanla nasıl göründüğünü anlayabilirsiniz.

GOOGLE STADIA İLE ŞAŞIRTICI PERFORMANS

Bu fragman, oyunu Stadia’da oynamayı planlamıyor olsanız bile, içeriği 4K olarak izleyebileceğiniz için incelemeye değer. En modern bilgisayara sahip değilseniz veya oyunun temel PS4 ve Xbox One’da nasıl performans göstereceği konusunda endişeleniyorsanız, Stadia’da Cyberpunk 2077’yi satın almak iyi bir seçenektir. CD Projekt CEO’su Adam Kicinski geçtiğimiz günlerde bu modellerde performansın “şaşırtıcı derecede iyi” olduğunu açıkladı. Oyunun minimum PC gereksinimlerinin çok kötü olmadığını söyledi.

Microsoft Xbox Series X’i daha fazla üretiyor

GOOGLE STADIA, CYBERPUNK 2077 OYUNU İÇİN KAMPANYA YAPIYOR

Google kesinlikle oyunu Stadia’da satın almanızı istiyor. Öyle ki, bunu yapmak için özel bir teşvik sunuyor. Oyunu 17 Aralık’tan önce Google üzerinden satın alırsanız, şirket size bir Stadia Premiere Kit gönderecek. Paket, beyaz bir Stadia kontrol cihazı, bir Chromecast Ultra ve hizmette yeniyseniz, bir aylık ücretsiz Stadia Pro aboneliği ile birlikte gelir. Stadia’nın premium katmanı, hızlı ve istikrarlı bir internet bağlantınız olması koşuluyla oyunu 4K olarak oynamanıza izin verecektir.

Tek bir uyarı. Hikayeye körü körüne girmek istiyorsanız, karakterinizin Keanu Reeves’in Johnny Silverhand ile olan ilişkisi de dahil olmak üzere, Cyberpunk 2077’nin bazı erken hikaye vuruşlarını ayrıntılarıyla anlatan fragmanı izlemeyin.

https://www.youtube.com/watch?v=ks6m_rMlQLo

Exit mobile version