Google Pixel Katlanabilir Telefonun Özellikleri Ortaya Çıktı

Google Pixel katlanabilir ekran özellikleri, piyasaya sürülmeden önce ortaya çıktı. Google Pixel Notepad, şirketin ilk katlanabilir telefonu olacak.

Google Pixel katlanabilir, 5.8 inçlik bir dış ekranla gelecek. Söz konusu ekran, Galaxy Z Fold4’ün beklenen 6.19 inçlik ekranından daha geniş ve daha kısa. Pixel katlanabilir’in bu yıl sonbaharda küresel olarak piyasaya çıkması bekleniyor.

Google Pixel Notepad’in bu yılın sonundan önce piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu akıllı telefon Mountain View devinin ilk katlanabilir telefonu olacak. Samsung gibi rakipleri ve Vivo Fold, OPPO Find N ve daha fazlası gibi diğer yeni katılımcıları alt etmeye çalışacak. Sektörden Ross Young, Google Pixel Notepad’in Galaxy Z Fold4’e benzer bir iç ekrana ek olarak daha küçük bir dış ekrana sahip olacağını iddia ediyor.

İşte Google Pixel Notepad Katlanabilir Akıllı Telefonun Özellikleri

Pixel Notepad’in, Galaxy Z Fold4’ün beklenen 6.19 inç ekranından daha geniş ve daha kısa olan 5.8 inçlik bir dış ekranla geldiği söyleniyor. İki katlanabilir modelin benzer boyutta bir katlanır ekrana sahip olduğu ifade ediliyor. Ancak Pixel Notepad, Fold’dan daha geniş bir en-boy oranına sahip olacak. Bu, daha önceki bir sızıntıyı doğrular.

Ross Young, Pixel katlanabilir akıllı telefonuna biraz ışık tuttu. Ancak şirket henüz bu akıllı telefon için bir lansman zaman çizelgesini açıklamış değil. Telefonun sonbaharda Pixel 7 ile birlikte piyasaya sürülebileceğini tahmin edebiliriz. Google’ın başlangıçta Pixel Fold’u 2021’de başlatması gerekiyordu, ancak bu olmadı. Ancak görünen o ki, Google tekrar katlanabilir projeye geri döndü. Şimdi görünüşe göre Pixel Notepad olarak adlandırılacak.

Cihazın Beklenen Fiyatı

Google katlanabilir akıllı telefonun yaklaşık 1400 dolara mal olması bekleniyor. Google’ın katlanabilir ilk cihazı, OPPO Find N tarzı tasarıma sahip olması bekleniyor. Galaxy Z Fold 3 gibi uzun ve dar yerine geniş ve kısa olarak karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

12.2MP Sony IMX363 olan bir Tensor çipi ile gelmesi muhtemel. Pixel 5’ten birincil kamera, 12MP IMX386 ultra geniş açılı lens ve özçekimler için iki adet 8MP IMX355 lensi bulunuyor.

İlginç bir şekilde özçekim, patent başvurusunda gösterdiği gibi ayrıntılı bir saklanma mekanizması kullanabilir. Bu, Pixel katlanabilir telefon hakkında ileride daha fazla ayrıntı öğrenmeyi umuyoruz.

Exit mobile version