Google, Pixel Buds A serisinin fiyatını duyurdu

Google donanımı için her zaman olduğu gibi, yeni Pixel Buds A-Serisi zaten kapsamlı bir şekilde sızdırıldı.Hatta şirket onlar hakkında zamanından önce tweet attı. Ancak şirket kulaklıkları resmen duyurdu. 179 dolarlık standart Pixel Buds’a kıyasla önemli bir tasarruf elde edeceğiniz 99 dolardan fiyatlandırılıyorlar. Şu andan itibaren Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da ön sipariş için mevcuttur. Google, Pixel Buds A Serisinin 17 Haziran’da piyasaya sürüleceğini söyledi. Zeytin yeşili veya beyaz ve gri renkte gelecekler.

GOOGLE PIXEL BUDS A SERİSİ ÖZELLİKLERİ

Çok daha düşük maliyetlerine rağmen Pixel Buds A-Serisi, 2020 Pixel Buds ile aynı ses kalitesini koruyor. Ayrıca eller serbest “Hey Google” sesli komutları sunmaya devam ederler. Suya ve tere dayanıklılık için IPX4 olarak derecelendirilirler. Google, kasa için kablosuz şarj ve ses seviyesi için kaydırma kontrolleri gibi önceki kulakiçi kulaklıkların bazı özelliklerini azalttı. Ancak Pixel Buds A-Serisi çok fazla eksik değil.


İlginizi Çekebilir: Google Pixel 6 Serisinin Tasarımı Ortaya Çıktı


Pil ömrü beş saat olarak derecelendirilmiştir (kasadaki şarjlar 24 saattir). Google, 15 dakikalık hızlı şarjla üç saate kadar dinleme süresi elde edebileceğinizi söylüyor.

Pixel Buds A-Serisi, normal Pixel Buds ile pratik olarak aynı görünüyor. Google, entegre kulak kancalarını / sabitleyici yaylarını yumuşatarak ve biraz daha küçülterek tasarımı değiştirdi. Şirket ayrıca, son kulakiçi kulaklıklarının bazı sahiplerini hala etkileyen bağlantı hatalarını ve ses kesintilerini önlemek için adımlar attı. Ve Pixel Buds A-Serisi, genel ses seviyesinde daha yüksek sesle çalabilir.

Yeni kulaklıkları herhangi bir Android cihazla tek dokunuşla kolayca eşleştirebilirsiniz. Ayrıca cihaz Bluetooth 5.0 özelliğine sahiptir. Her kulaklığın içinde özel olarak tasarımı olan 12 mm dinamik hoparlör sürücüsü yer alır. Ayrıca kulak içi basıncı azaltma ve mekansal farkındalık için mekansal havalandırma mevcuttur. Pasif gürültü azaltma mevcuttur. Ancak aktif gürültü engelleme yok ve telefon görüşmeleri için çift hüzmeli mikrofona sahip oluyorsunuz. Uyarlanan Ses, ses seviyesini çevrenize göre otomatik olarak ayarlar.

Exit mobile version