Google Pixel 6 Serisinin Tasarımı Ortaya Çıktı

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro tasarımı ortaya çıktı. Cihazları, Jon Prosser’in paylaştığı bir videoda gördük. Videoda gördüğümüz kadarıyla Google yepyeni bir tasarımla karşımızda. İşte eski seriden tamamen farklı olan bu tasarımın detayları.

Google bu sene Pixel 6 serisiyle amiral gemilerine dönüş yapıyor. Videoda gördüğümüz tasarımlar oldukça güvenilir bir kaynaktan geliyor. Fakat renkler, karşımıza daha farklı çıkabilir.

Google Pixel 6 üçlü kamera kurulumuyla gelecek

Tasarımda en çok dikkat çeken özellik, telefonun arka kısmı. Eski Pixel modellerinde arkada standart kare bir kamera modülü mevcuttu. Bu yeni tasarımla kamera kurulumu tamamen değişmiş. Bu modelde dikdörtgen bir kamera çıkıntısı üzerinde kamera kurulumu yer alıyor.

Bu yeni çıkıntı siyah camla kaplı ve arka panelin tüm genişliği boyunca uzanıyor.  Pixel 6 için kamera özellikleri söylentileri ise, iki kameralı olacağı yönünde. Bunların da biri ana kamera biri de ultra geniş açılı kamera olacak. Bir de her zamanki LED flaşı.

Pixel 6 Pro ise ek olarak bir kamera daha alıyor. Bu kamera muhtemelen bir telefoto kamerası olacak. Bu özellik Pixel 4 serisinde vardı fakat Pixel 5 serisinde görememiştik. Telefonların spesifik özellikleri hakkında hala bir sızıntı veya açıklama yok. Fakat görünen o ki, şirketin ilk üçlü kamera kurulumu yolda. Böylece Samsung ve Apple’a rakip olabilir.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro üç renkli bir tasarımla geliyor

Bir diğer dikkat çekici özellik ise, üç renkli tasarım. Bunlardan önceki Pixel modelleri iki renkli tasarımlara sahipti. Fakat Google, yeni modelleriyle radikal bir değişime gidiyor. Yeni modelde tam olara üç renkli bir tasarım görüyoruz.

Temsili resimler, arka panelin üçte ikisinde daha nötr bir renkten oluştuğunu gösteriyor. Bunun üzerinde siyah kamera çıkıntısı ve daha koyu bir tonda ek bir cam şerit var. Bu renkler değişim gösterebilir. Fakat fotoğraflar bize beyaz-siyah-turuncu, altın-siyah-altın, altın-siyah-turuncu kombinasyonlarını gösteriyor.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro

Bunların yanında, Google’ın Pixel 6 amiral gemilerinin önü için de önemli yükseltmeler planladığını görüyoruz. Cihazların şekilleri artık köşeli ve ekran hala ince çerçevelerle geliyor.

Ayrıca selfie kamerası için ekranın ortasında bir delik mevcut. Pixel 5’in kamerası sol köşede duruyordu. Bir ekran içi parmak izi okuyucusu olacak. Yani bu Google’ın sonunda arkaya monte sensöre veda ettiği anlamına geliyor.

Google genelde yeni cihazlarını Ekim ayında tanıtır. Geçen sene Pixel 5’i Eylül ayında görmüştük. Yani bu iki telefonu Eylül-Ekim aylarında görmeyi bekleyebiliriz. Şirket aynı zamanda, iki amiral gemisinin yanında bir de söylentilerini duyduğumuz yeni saatini de tanıtabilir. Bahsettiğimiz videoyu da bu linkten izleyebilirsiniz.

ASUS ZenFone 8 ve ZenFone 8 Flip Fiyatı ve Özellikleri

Exit mobile version