Google Pixel 4a Fiyatı Sonunda Ortaya Çıktı

Birçok kullanıcının uygun fiyatlı olması nedeniyle uzun bir süredir beklediği Google Pixel 4a fiyatı sonunda belli oldu.

Bildiğiniz üzere neredeyse her akıllı telefon markası uygun fiyatlı bazı modeller çıkarabiliyor. Bu tür modeller herkesin akıllı telefon kullanmasını sağlamak için yapılıyor. Yine böyle bir amaç içerisinde olan Google yeni modellerinde son derece ekonomik çözümler sunuyor. Böylece herkesin akıllı telefon ve internet kullanmasının önü açılıyor.

Google Pixel modelleri büyük rağbet görüyor

Piyasada iyi bir etki bırakmayı başaran Google Pixel modelleri hem üst hem de altı versiyonlarıyla çok büyük dikkat çekiyor. Google şirketinin özellikle uygun fiyatlı modeller de piyasaya sürmesi bu ilgiyi daha da artırıyor.

Şimdilerde birçok kişi şirketin yeni uygun fiyatlı modeli olan Pixel 4a için bekliyordu. Gerçekten de herkesin beklediği kadar iyi bir model ortaya çıktı. Cihazda 5,81 inç, FHD+, OLED bir ekran bulunuyor. İşlemci olarak Snapdragon 730 kullanacak olan Pixel 4a, 6 GB RAM’e 3.080 mAh değerinde de bataryası ile kullanıcılarla buluşacak. Böylece uzun bir süre dayanan pil ömrünün de yer alacağını söyleyebiliriz.

Google şirketi uygun fiyatlı akıllı telefon modellerini ilk sunan şirketlerden birisi olarak biliniyordu. Şimdi ise bunu yine devam ettiren şirket politikası izleniyor. Kuruluşun bu akıllı telefon modelini 399 dolar üzerinden satışa sunacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version