Google Ofis Değişiklikleri Büyük Dikkat Çekecek!

Herkesin en çok kullandığı uygulamalardan Google Ofis, değişiklikleri ile de büyük dikkat çekecek. Her ne kadar onun en yakın rakibi olan Microsoft Office olsa bile yine firma zirveye çok sağlam bir şekilde oturmaya çalışıyor. İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar.

Uzaktan çalışma sisteminin iyice oturması ile birlikte, herkes ofis programlarına yüklendi. Bu durum birçok büyük teknoloji şirketinin dikkatini çekiyor. Mesela sadece Microsoft bile, Teams gibi birçok uygulamasına ofis bağlantısı ekledi. Bu ofis bağlantısı sayesinde e-tablolar oluşturuluyor ve çeşitli belgeler hazırlanıyor. Ancak yine de hiç kimse bu uygulamalardan tam olarak memnun değil.

Google Ofis değişiklikleri uygulamaları şekillendirecek

Google Ofis, son dönemlerde en çok dikkat çekmeyi başaran uygulamalar arasında yer alıyor. Yeni gelen güncelleme ile birlikte, tatmin olmayan kullanıcıların da dikkati çekilebilir. İlk belirtmemiz gereken özellik karanlık mod olacak. Bu mod sayesinde akıllı telefonunuzu daha iyi şarj ile kullanmanız mümkün olacak.

Google Ofis değişiklikleri

Google Ofis değişiklikleri ile birlikte gelen diğer özellik, e-tablolar ve slayt gibi uygulamalar dışarıdan kontrol edilebilecek. Böylece bilgisayara ihtiyaç duymadan çok rahat bir şekilde dışarıdan işleri halletmek mümkün olacak. Bu, kullanımı çok daha efektif hale getirecek.

Son gelen değişiklik ise slayt hakkında olacak. Bu yeni özellik ile birlikte; slaytlar dikey bir şekilde izlenebilecek. Dışarıdan izleme modu sayesinde genel bir görüş kazanabilirsiniz. Sizce bu tür değişiklikler Google’a geçişi hızlandırır mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Güneş’te Çok İlginç Patlamalar Yaşanıyor: Dünya Radyasyon Oranı Artacak!

Exit mobile version