Google Nest Doorbell Yeni Zil Sesleri Alıyor

Google'ın yenilenen ve pille çalışan Nest Doorbell cihazı, 4 Temmuz için yeni bir özellik alıyor. Sınırlı bir süre için, tatili kutlamak adına cihaz birkaç yeni zil sesi alıyor.

Sınırlı bir süre için mevcut olan Google Nest Doorbell, 4 Temmuz için özel zil sesleri alıyor. Zil sesleri yalnızca 7 Temmuz’a kadar kullanılabilir. Ancak gelecek yıl geri dönebilirler, bu da modasını geçirmiş olacağı anlamına gelmiyor.

Üç yeni zil sesi arasında “God Bless America”, “The Star-Spangled Banner” ve havai fişekleri taklit eden bir zil sesi yer alıyor.

Google’dan yapılan açıklamada “Bağımsızlık Günü’nü iki tanıdık şarkıyla kutlayın: “God Bless America” ​​veya “The Star-Spangled Banner”. Biraz ekstra eğlence için, 7/7/2022’ye kadar mevcut olan havai fişek tema tonunu deneyin.” ifadelerine yer verildi. Özellikle, bu zil sesleri eski Nest Hello’da değil, yalnızca yeni Nest Doorbell’de mevcuttur.

Aslında, artık uygulamada göremediğimiz için, o eski cihazda kapı zilinizi değiştirme yeteneğinin tamamen kaldırıldığı görülüyor. Bu, Hello’da mevsimsel tonların bulunmamasından kaynaklanıyor olabilir.

Google Nest Doorbell için Yeni Zil Sesleri 7 Temmuz’a Kadar Kullanılabilir

Yeni Nest Doorbell’in sahipleri için, Google Home uygulamasına giderek, Doorbell’inizin ayarlarını açıp, zil sesini oradan değiştirerek 4 Temmuz’da gelecek olan zil seslerine geçebilirsiniz.

Yeni Nest Doorbell, müşterilerin her zaman kullanabileceği bir avuç yıl boyunca zil sesine de erişebilir. Tüm bu zil sesleri, evinizdeki bağlı Google Asistan hoparlörlerinde ve ayrıca kapı zilinden bir video önizlemesi de gösterebilen akıllı ekranlarda çalınır.

Google ayrıca, pille çalışan yeni Nest Doorbell’e daha fazla tatil odaklı zil sesleri sağlıyor ve bu 4 Temmuz başlayacak ve 7 Temmuz’da sona erecek.

Bu noktada Google, orijinal kablolu Nest Hello’ya yeni zil sesleri sağlamayı durdurdu.

Nest Hello’nun yerini almak üzere bu yıl özel olarak kablolanmış yeni bir Nest Doorbell’i piyasaya sürme planları var. Bu da pille çalışan modelin sahip olmadığı 7/24 video kaydı desteğini ve daha uzun en boy oranını olan bir kamera getiriyor.

Google, Nest ekosistemi için bazı yeni özellik eklemelerini toplayan daha büyük bir blog gönderisinin bir parçası olarak yeni zil seslerini açıkladı. Buna, iki ay önce kullanıma sunulan Nest Hub Max için “Bak ve Konuş”, Google TV için yeni bir Asistan özelliği, en yeni Google Nest cihazları grubu için Alexa desteği ve Google TV’nin “Live” programı için favoriler belirleme yeteneği dahildir.

Exit mobile version