Google, Mesajlara Otomatik Cevaplar Verecek

Her e-postaya düşünceli bir cevap vermek için zamanınız, enerjiniz veya dikkat alanınız olmayabilir.

Bir e-posta oluştururken; otomatik olarak oluşturulan, önceden yazılmış yanıtlar olan Akıllı Yanıtlar adlı bir Gmail özelliği şu an sıcak gündemini korumaya devam ediyor.

Otomatik Cevaplar Vermek Gerçekten Keyifli Mi ?

Gmail’de bir e-postayı okurken, Google’ın Akıllı Yanıtları, genellikle “Teşekkürler, kontrol edeceğim” veya “Haha, teşekkürler!” Gibi basit bir yanıt olarak geri çekebileceğiniz üç kısa cümle sunar.

Makine öğrenmesi tarafından belirlenen cevaplar, her bir bireyin yazma stiline dayanmaktadır. Öyleyse, cümlelerin sonunda bir ünlem işareti tercih ederseniz, Google bunu çözebilecek. Google bunu orta seviyede yapabiliyor.

Sık sık aynı kelimeleri ve cümleleri kullanıyoruz. Bu nedenle AI’nın konuşmayı istediğimiz şekilde alması zor olmayacak gibi görünüyor. Bunu sağlamak isteyen kişiler, mesajlarını kendi duygularını ifade ettiklerini hissediyormuş gibi bırakabilir veya üzerinde düşünebilir.

Eğer e-postayı yalnızca iş için düşünüyorsanız, duygusal mesajları çok da önemsemenize gerek yok. Bakalım Google, yapay zeka kullanarak otomatik e-mail sistemini herkesi tatmin edecek şekilde kullanabilecek mi?

Exit mobile version