Google Komplo Teorileri Konusunda Büyük Sorun Yaşıyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Google komplo teorileri ile ilgili sürekli başı belada. Şirketin artık konu ile ilgili büyük bıkkınlık yaşadığını söyleyebiliriz.

Komplo teorileri tahmin ettiğinizden çok daha yaygın. Dünya genelinde yaklaşık olarak 14 kişiye bulaşan koronavirüs ile ilgili komplo teorileri ise ileri boyutlara ulaştı. Google konu ile ilgili çok acil önlemler alınması gerektiğini düşünüyor.

Google komplo teorileri

Google aramalarında görebileceğiniz ve rahatlıkla ulaşım imkanı sunan komplo teorileri, ilginç bir noktaya doğru taşıyor. Özellikle de bu tür platformlarda yoğunlaştığı görülebilir.

Google komplo teorileri

Geçtiğimiz günlerde ortaya çok sert tedbirler alınacağı iddiası atılsa bile, Google şimdilik orta düzey bir etki yaratmak istiyor. Firma yanlış bilgileri engellemek için 6,5 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Kendi arama motorunda bu tür komplo teorilerine fırsat vermek istemeyen şirket, yeni kararlar alabilir. Sizce Google bu tür komplo teorileri ile yeterince savaşıyor mu? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version