Google hizmetleri Honor markasına geri dönüyor

Xiaomi’nin sattığı Honor, yeni adımlar atmaya devam ederek Google hizmetleri için şirketle anlaşma sağladı. Honor, satış sonrasında tüm formaliteleri halletmeye ve yeni sözleşmeler yapmaya çalışarak geçirdi. Qualcomm’un çiplerini Honor’a göndermeye başlayacağı zaten kesin olarak biliniyor. Geriye kalan tek şey, Android’in GSM sürümünü yüklemek için Google ile anlaşmaktı. Akıllı telefon pazarında bir kavgaya karışabilirsiniz. Çünkü Honor, Google ile anlaştı.

BASIN SERVİSİ “GOOGLE HİZMETLERİ HONOR MARKASINDA OLACAK” DEDİ

Honor akıllı telefonlarının Google hizmetleri ile global pazarda satışa sunulacağı açıkladı. Bunlar söylenti veya birinin spekülasyonu değil. Bilgiler resmi ve şirketin Alman bölümünden geliyor. Özellikle, Snapdragon 778G yongasıyla geleceğin Honor akıllı telefonunu tartışan konulardan birinde; kullanıcı açıkça sordu. Üreticinin basın servisi, Google hizmetlerinin Honor akıllı telefonlarında göründüğünü verdiği cevapla onayladı.

Görünüşe göre Honor 50 serisi, Android’in GSM sürümünün şirketin akıllı telefonlarına geri döndüğünü müjdeleyecek.

HONOR 50 SERİSİ HAZİRAN AYINDA GELECEK

Honor CEO’su Zhao Ming, Pekin’deki (Çin) Qualcomm Teknolojileri Zirvesi sırasında, Honor 50 ailesinin beklendiği gibi resmi sunumunun önümüzdeki ay yapılacağını duyurdu.

Yani yeni seri üç model içerecek. Seride Honor 50, Honor 50 Pro ve Honor 50 Pro + yer alacak.

Ayrıca, Bay Ming’e göre, Honor 50, en yeni Qualcomm Snapdragon 778G 5G işlemci ile güçlendirilen ilk ticari akıllı telefonlardan biri olacak. Çip, 2,4 GHz’ye kadar saat hızına sahip sekiz Kryo 670 işlemci çekirdeği içerir. Ayrıca bir Adreno 642L grafik hızlandırıcı ve entegre bir Snapdragon X53 5G modeme sahiptir.

Dahası, Honor 50 Pro ve Honor 50 Pro + ‘nın amiral gemisi Snapdragon 888 işlemciden destek alıyor. Akıllı telefonlar, ana 50MP sensöre sahip çok modüllü bir kameraya sahiptir. 120 Hz yenileme hızına ve çift ön kameraya (32+ 8 mega piksel) sahip 6,79 inç AMOLED ekrana sahiptir.

Honor başkanı, markanın önümüzdeki iki ay içinde Magic ailesinden cihazlar da dahil olmak üzere bir dizi amiral gemisi cihazını duyuracağını da sözlerine ekledi.


İlginizi Çekebilir: Honor 50 Serisinin İşlemcisi Belli Oldu! Bir İlke İmza Atacak


Exit mobile version