Google hesabınızla Spotify oturumu açabilirsiniz

Google Play Müzik’in sonlandırılmasının ardından Spotify, Google hesap sahiplerinin kaydolmasını biraz daha kolaylaştırıyor. Spotify’ı kullanmak için artık bir Google hesabı girişi kullanabilirsiniz.

Bir Android telefondan veya tabletten Spotify’da oturum açmak isterseniz, bunu bir Google hesabı kullanarak yapabileceksiniz. Yakın zamanda yayınlanan bir destek sayfasının zamanlamasına göre, bu özelliğin son 24 saat içinde yaygın olarak kullanıma sunulduğu görülüyor.

EPIC GAMES STORE’DA CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ

KULLANICILAR EKSTRA ŞİFREDEN KURTULUYOR

Geleneksel bir hesap yerine Spotify için bir Google hesabı girişiyle, kendinizi başka bir şifreden kurtarabileceksiniz. Bununla birlikte, entegrasyonun bunun dışında doğrudan bir faydası ve ek güvenlik özelliği yoktur.

Bu özellik artık Android ve web’de yayında, ancak iOS veya Windows istemcilerinde değil. Bu yeni giriş yönteminden yararlanmayı planlıyorsanız, bu dikkatli olmanız gereken bir konudur.

YENİ BİR GOOGLE GİRİŞ SEÇENEĞİ YOK

Dikkate değer başka bir şey de, geleneksel bir Spotify hesabından bu yeni Google giriş seçeneğine gidemeyeceğinizdir. Şu anda mevcut bir hesabı Google’a bağlayamazsınız.

Popüler müzik uygulaması e-posta adresiniz Google e-posta adresinizle aynıysa, bunun yerine e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yapmanız istenir. Bu uygulama e-posta adresiniz Google e-posta adresinizden farklıysa, Google’a kaydolmayı seçerseniz yeni bir hesap oluşturmanız gerekecektir.

Exit mobile version