Google Güvenlik Önlemleri Sıkılaştırılıyor: Yeni Güncelleme Stratejisi

Google güvenlik önlemleri ne yazık ki henüz yeterli seviyede değil. Şirket bunun farkında olduğu için yeni düzenlemeler getiriyor.

Birçok kişi Google platformunu daha çok arama motoru olarak biliyor. Ancak Google, bundan çok daha fazlası diyebiliriz. Platformun hem mobil cihazlar için Android işletim sistemi sunduğu ancak aynı zamanda bilgisayarlar için de çalıştığı ifade ediliyor. Fakat chromebook kullanıcıları için gelen güncellemeler biraz zarar yaratabiliyor.

Google güvenlik önlemleri birçok sorunu beraberinde getiriyor

Herhangi bir teknoloji şirketi için güvenlik en önemli kriterler arasında yer alıyor. Kullanıcılardan birisi kredi kartı şifresini veya benzer bilgilerini kaptırırsa büyük zararlara uğrayabilir. Bunun farkında olan şirketler, genellikle fazla önlem alabiliyor.

Google güvenlik önlemleri

Google yeni güncellemeler ile birlikte daha fazla sorun ortaya çıkmasın diye yeni önlemler almaya çalışıyor. Şirketin ilerleyen zamanlarda çıkaracağı ChromeOS güncellemeleri için ek güvenlik tedbirleri aldığı ifade ediliyor.

Şimdilik Google platformu en güvenli işletim sistemleri içerisinde yer alıyor. Ancak ilerleyen zamanlarda hem saldırıların artması hem de güvenlik açıklarının yaşanması firmayı zor durumda bırakabilir. Sizce Google işletim sistemleri gerçekten de güvenilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version