Google Fotoğraflar’ın Yeni Özellikleri

Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar uygulaması için iki yeni fotoğraf düzenleme özelliği ekledi. Kullanıcılara iki adet yeni temel düzenleme özelliği sunan bu özellik ile şirket, Fotoğraflar uygulamasında yeniliklere devam ediyor.

Görünüşe göre sessiz sedasız bir şekilde bu iki özelliği edindik. Bir XDA kullanıcısı sayesinde de haberimiz oldu. Gelen bu iki özellik aslında hemen hemen her düzenleme uygulamasında bulunan temel şeyler.

Google Fotoğraflar’a iki yeni düzenleme aracı geldi

“Keskinleştir” ve “Kumlanmayı gider” adlı iki yeni özelliği kullanmak için yapmanız gereken basit birkaç adım var. Fotoğraflar uygulamasına gidip herhangi bir fotoğrafı seçtiğinizde, düzenleme menüsünde “Ayarla” kısmına gelin. Böylece burada iki yeni özelliği göreceksiniz. Keskinleştir özelliği ile fotoğrafları daha keskin ve net bir hale getirebilirsiniz. Kumlanmayı azaltma ise muhtemelen bildiğiniz üzere fotoğraftaki pütürlü görüntüyü yok ediyor. Bu iki özelliği de 0’dan 100’e kadar dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Google Fotoğraflar'a yeni gelen "Keskinleştir" ve "Kumlanmayı gider" özellikleri
Google Fotoğraflar’a yeni gelen “Keskinleştir” ve “Kumlanmayı gider” özellikleri

Diğer özellikler

Diğer eklenen özellik ise Fotoğraflar uygulamasına çevrimdışı olarak yükleme yapmak. Bu özelliği güncelleme yaptığınızda muhtemelen kullanabileceksiniz. Bundan önceki sürümlerde, yüklemeleri sadece internet bağlantısı ile yapabiliyorduk. Fakat şimdi bunu çevrimdışı olarak yapabileceğiz. Böylece internetiniz olmadığı durumlarda da Fotoğraflar uygulamasında fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Düzenlediğiniz şeyler ise internete bağlanıp çevrimiçi olduğunuzda, hesabınızla senkronize edilecek.

Oppo Da Takip Cihazı Üretecek!

Google’ın bu yılın Şubat ayında eklenecek yeni özelliklerden söz ettiğini biliyoruz. Yeni düzenleme araçları bunların büyük bir kısmını kapsıyordu. Aynı zamanda şirket, daha önce Pixel kullanıcıları ve GoogleOne kullanıcıları için mevcut olan yapay zeka düzenlemesini de getirmekten bahsetmişti. Bunun yanında, sınırsız yükleme imkanını kaldırarak 15 GB sınır getireceklerini de biliyoruz.

Gelen yeni düzenleme araçları çok temel şeyler olsalar da, anladığımız kadarıyla şirket Fotoğraflar uygulamasının üzerinde hala çalışıyor. Ancak belki ileride daha düzenli ve daha çok işimize yarayan yenilikler görebiliriz.

Samsung Galaxy Z Fold Tab çıkış tarihi ve fiyatıyla sızdırıldı

Exit mobile version