Google Fotoğraflar Yıllık Hikaye Özelliği Alıyor

İyi bir kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran Google Fotoğraflar, yıllık hikaye özelliği ile geliyor. İşte konu ile alakalı merak edilen bütün detaylar.

Neredeyse her alanda yeni gelişmeler ortaya koymayı başaran Google Fotoğraflar, yıllık hikaye incelemesi ile bunu bir kez daha göstermiş oldu. Yeni özellik sayesinde mevcut yılın bütün özeti tek bir albüm içerisinde gösterilecek. Daha doğrusu bu, hikaye olarak kullanıcılara sunulacak.

2020 yılının özetine bakmak gerekirse pek hoş anılar olmayacağı söylenebilir. Yani aslında Google pek iyi bir zamanda bu özelliği ortaya çıkarmadı. Fakat önümüzdeki yıllar için oldukça iyi bir özellik haline gelebilir.

Google Fotoğraflar yıllık hikaye özelliği bakın ne tür fırsatlar sunacak

Google Fotoğraflar uygulaması tarafından sunulan bu özellik ile birlikte, yeni paylaşımlar yapılabilecek. Diyelim ki herhangi bir yıl içerisindeki hikayeleri çok beğendiniz. Eğer isterseniz bu hikayeleri Instagram veya diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Google Fotoğraflar yıllık hikaye

Fotoğraflar uygulamasını açan kişiler anılar bölümünün hemen baş kısmında yıllık inceleme derlemesi görebilir. Böylece çok kısa bir süre içerisinde hem tüm yılın geneline bakabilir hem de bunu paylaşabilirsiniz.

Google fotoğraflar özelliğini paylaşırken herhangi bir kalıp önünüze sunulmayacak. Yani siz nasıl isterseniz o şekilde paylaşabilirsiniz. Henüz bu özellik bütün cihazlara gelmedi. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde bütün cihazlara dağıtımı yapılacak.

Peki sizce bu yeni özellik ile birlikte Google kullanıcı memnuniyeti sağlayabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version