Google Durduruldu Hatası Nasıl Çözülür?

Google durduruldu hatası için uygulanabilecek yöntemler neler? İşte karşılaştığınız sorunu çözmek için izleyebileceğiniz adımlar!

Google durduruldu hatası, bazı akıllı telefon kullanıcıların karşılaştığı sorunlardan bir tanesidir. Böyle bir hata ile karşılaşan kullanıcıların uygulayabileceği çeşitli yöntemler mevcuttur. Google durmaya devam ediyor hatası çözümü için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Google Durduruldu Hatası İçin Çözüm Yolları Neler?

Google Durduruldu Hatası-1

1. Telefonu Yeniden Başlatın

Yeniden başlatma işlemi, akıllı telefon kullanımı sırasında karşılaşılan bazı sorunların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Bu yöntemi uygulamak için telefonun güç butonuna basılı tutun ve kapat seçeneğini seçin. Telefon en az 20 saniye boyunca kapalı kaldıktan sonra yeniden açın.

2. Google Uygulamasının Önbelleğini ve Verilerini Temizleyin

Uygulama verilerini ve önbelleğini silmek, karşılaşılan hatayı çözme noktasında çok etkili bir işlemdir. Bu nedenle Google durmaya devam ediyor hatası ile karşılaştıysanız yukarıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz.

3. Google Uygulamasının Güncellemelerini Kaldırın

Akıllı telefon kullanımı sırasında Google sorunu yaşıyorsanız uygulamanın güncellemelerini kaldırmayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem, karşılaştığınız hatanın çözülmesine yardımcı olabilir.

4. Telefonun Yazılımını Güncelleyin

Android akıllı telefonunuzun yazılımını güncellemek, karşılaştığınız sorunun çözülmesine yardım edebilir. Bunun için ayarlar sayfasında yer alan yazılım güncellemesi sayfasını görüntülemeniz gerekir. Bu sayfa üzerinden sistem güncellemesi yapabilirsiniz.

5. Telefonu Güvenli Modda Başlatın

Karşılaştığınız sorun, cihazınızda yüklü olan üçüncü taraf uygulamalardan kaynaklıyor olabilir. Bu nedenden ötürü akıllı telefonunuzu güvenli modda başlatmayı deneyin. Güvenli modda başlatmak, üçüncü taraf uygulamaların çalışmasını engeller. Böylelikle sorunun üçüncü taraf uygulamalardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit edebilirsiniz.

6. Telefonu Sıfırlayın

Yukarıda bulunan yöntemlerin hiçbiri sorununuzu çözmediyse telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu yöntemi ayarlar sayfası üzerinden kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Cihazı sıfırlamadan önce önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın çünkü sıfırlama işlemi, telefonda yer alan tüm verilerin silinmesine neden olur.

Google durduruldu hatası için olası çözüm yolları yukarıdakilerle sınırlıdır. Ayrıca en iyi amiral gemisi telefonlar listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version