Google Duo, Video ve Sesli Mesajlara Altyazı Ekleyecek

Google Duo platformu, Google’ın en başarılı iletişim hizmetlerinden birisidir. Bu platform; Android, iOS ve web için kullanımı çok kolay bir görüntülü arama uygulamasıdır. 2016 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, Google Mobile Services ile birlikte gelen varsayılan görüntülü arama uygulaması haline gelmiştir. 

Google kısa süre önce Samsung Galaxy S20 cihaz ailesine 5G, 1080p görüntülü arama desteği ve not gibi diğer özellikler ekledi. Şimdi ise en iyi özelliklerden biri; aramalarınızı cevapsız bıraktıklarında kişilerinize kısa (30 saniyeye kadar) video veya sesli mesaj gönderme özelliği geliyor. 

Google Duo uygulaması değişiyor

Google Duo’nun yakında mesajlara altyazı eklemeyi destekleyeceğini gösteren kanıtlar ortaya çıktı. Birçok popüler uygulamanın tersine mühendislik çalışmalarında ciddi bir zaman Duo uygulaması için ayrılıyor. 

Görünen o ki tüm bu çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Alınan bir ekran görüntüsü, Google Duo’nun ayarlarında, video ve sesli mesajlarda kısa bir süre içinde altyazının mümkün olacağı görülüyor. Görüntülü mesaj özelliği neredeyse iki yıl önce Duo’ya eklendi. Daha sonra salt sesli mesajlar gelmeye başladı.

Exit mobile version