Google Bağımsız Oyunlar Festivali’ni Kazanan 10 Oyun

Bu oyunlar Google Play'in Bağımsız Oyunlar Festivali'ni kazandı. İşte bu hafta sonu almak isteyeceğiniz 10 bağımsız Android oyunu...

Bu hafta sonu alıp oynamak için yeni oyunlar mı arıyorsunuz? Google, Avrupa, Japonya ve Güney Kore’den on kazanan oyunu açıklayarak bir ay süren Bağımsız Oyunlar Festivalini tamamladı. Bir göz atın ve bu oyunlardan herhangi birinin ilginizi çekip çekmediğini görün.

Kazananlar, her bölgeden yirmi finalistin bulunduğu alanlardan geldi. İlk üç sıradan oyuncular, endüstri gazileri ve onaylanmış jüri üyelerinden oluşan bir karışım tarafından seçildi. Ayrıca tüm havuzlardan bir Kullanıcı Seçimi Ödülü alan tek bir oyun var. Muzaffer stüdyolar, Google Play Store‘daki görünürlüklerini artırmaya yardımcı olacak çeşitli ödüller ve promosyonlar alacak.

Aşağıda, Play Store sayfalarına bağlantıların yanı sıra her biri için hızlı bir özet içeren kazanan oyunlar yer almaktadır.

Google Bağımsız Oyunlar Festivali Kazananları

Avrupa’da Kazanan Oyunlar

100 seviyeli şaşırtıcı oda ile kardeşinizi neredeyse kesin kıyametten kurtarmak için bir zindan trol macerasını birleştirin ve Dungeons of Dreadrock‘a sahip olun. Play Store’da yayınlanan diğer tek projesi bebekler için bir uyku ve yemek takibi olan Alman geliştirici Cristoph Minnameier’den oldukça iyi bir çaba.

Belçikalı geliştirici Thomas Waterzooi, yerel müzenizde yapmamanız gereken bir şey etrafında dönen Please, Touch The Artwork‘te üç hikayeyi birbirine karıştırıyor. Remix’in gücü sayesinde, bazı ünlü parçaları tamamen farklı bir bakış açısıyla görebilirsiniz.

Quadline, oyuncuların çözmesi için 120 seviyeli bir bilinmezlik sunmak için farklı fiziğin bir karışımıyla sade tasarımı alır. Ukraynalı Ivan Kovalov’dan güçlü bir gösteri.

Güney Kore’de Kazanan Oyunlar

Asya’da mobil oyunlar etrafında daha güçlü kulübe endüstrileri oluştu. Giant Dice’s Dungeon Rogue: Legendary Adventurer, alanın genel olgunlaşmasını gösteriyor. Başlık, oyunun çoğunu bozuyor. Ancak geniş vuruşlu çizgi film estetiğini seviyorsanız, size uygun olacak bu oyunun tadını çıkaracaksınız. Almak için VPN’i başlatmanız ve yerel bir sunucuya gitmeniz gerekebilir.

Gpicrew, Lost Pages – The Beginning of the Bridle‘ı raylı bir güverte inşa etme roguelike olarak yarattı. Bu da sevimli bir şekilde tasarlanmış düşmanlarınızı yenmek için başarılı bir strateji oluşturmanız gerekeceği anlamına geliyor.

Henüz Play Store‘a uygun olmayan bir oyun, I M GAME’in basit ama bağımlılık yapan The Greather oyunudur. Burada oyuncular bilişlerini ve dürtülerini bir karmaşadan en renkli noktaları içeren grubu seçmek için dengelerler.

Google Kullanıcıların Seçimi Ödülü

Studio Box Cat’ten Meow Tower: Nonogram Cute Cats‘te parlak ve renkli, numaralandırılmış bulmacalar sizi bekliyor. Birçok kedinin burada görünmesini bekleyin.

Japonya’daki Kazanan Oyunlar

Zxima.llc’nin Catastrophe Restaurant‘ı, Touhou hayranlarına yabancı olmayacak karakterlerle sizi apokaliptik bir distopyaya götürüyor. Tek işin ne mi? Müşterileriniz olarak da bilinen geçici yaratıklar için tarifler yapın.

8 bit grafiklere ve basit bir hedefe sahip, hikaye odaklı, eski moda bir roguelike: Tanrı’dan intikam almak. Raspeberry Mash, tatlı bir aksiyon arayanlar için uygun bir isim gibi görünüyor. Ignition M’nin elinde iyi bir isim var gibi görünüyor.

Asya’dan İngilizce olarak mevcut olan tek başlık, ginolabo’dan Soulvars‘tır. 20 saate kadar standart oyun ve ek 50 saat bitiş sonrası içeriğe sahip deste tabanlı bir RPG’dir. Burada, verilere dönüştürülen ruhları bazı korkutucu tehditler tarafından bozulmaktan kurtarıyorsunuz.

Exit mobile version