Google, Arama Sonuçlarınızı Paylaşabileceğiniz Bir Sistem Geliştiriyor

Çoğu insan için, otomatik olarak öğrenmeye çalıştığımız şeylere cevap bulmak Google’a güvenmek anlamına geliyor. Artık Google uygulaması, aramalarınızı paylaşmayı biraz daha kolay hale getirmenin bir yolunu deniyor. Android için Google uygulamasının beta sürümündeyseniz, şimdi görüp test edebilirsiniz.

Şu anda, bir Google arama sorgusunu paylaşmanız için zaten bazı yollar var. Bunlardan biri, gerçekten uzun olan URL’yi kopyalamayı ve sonra onu bir kısa mesaja veya mesajlaşma uygulamasına yapıştırmayı içeriyor.

Google arama sonuçları her cihaz için değişecek

Google uygulamasının beta sürümünde test edilen bu yeni yöntem süreci kolaylaştırıyor. Sesli arama düğmesinin sağındaki arama sonuçları sayfasında bir paylaşım seçeneği yer alıyor. Bu seçenek sayesinde arama işiniz çok daha kolay hale gelecek.

Alıcının bağlantıyı tıkladığında gördükleri, hangi cihazı kullandığına bağlı. Bir Android cihazıysa, Google uygulamasına yönlendirecektir. Bilgisayardaysa, Google arama sonuçları sayfasına gönderir. Bir Chromebook ise, Google Play’e yönlendirecektir.

Exit mobile version