Google Ana Sayfa Uygulaması, Artık Tüm Akıllı Işıklarınızın Rengini Değiştirebilir

Google, Home uygulamasına sonbaharda önemli bir yeniden tasarım yaptı ve Google Assistan ile uyumlu olan tüm akıllı Home gadget’ları için bir çeşit komuta merkezine dönüştürdü.

Google, bu cihazları çalıştırmak için ayrı uygulamalar açmak yerine, birçok kullanışlı geçiş ve kontrolleri doğrudan Home uygulamasına taşıdı ve merkezi bir hub’ı size takdim etti.

Google 42 Farklı Renk Sunuyor

Şimdiye kadar Home uygulaması, evinizin etrafındaki akıllı ışıkların parlaklığını ayarlayabilir veya onları açıp kapatabilir ancak renklerini değiştiremezdi. Google Ana Sayfa uygulamasına yapılan en son güncelleme, rengini hızlıca değiştirmeniz gereken her akıllı ışık için seçebileceğiniz yeni bir renk paleti ekler.

Ana uygulamayla 42 farklı renk arasında seçim yapabilirsiniz. Birden fazla uygulama ile uğraşmadan veya en azından telefonunuzdaki bir Google Ana Sayfası konuşmacısına veya Google Asistanına yüksek sesle bir şey söylemek zorunda kalmadan işlem yapabilirsiniz. Titreşimi değiştirmek veya en azından beyazdan başka bir şeyle değiştirmek istiyorsanız bu hala büyük bir imkan.

Exit mobile version