God of War Ragnarok Ünlü Yıldızları Getiriyor

God of War Ragnarok Canlı Aksiyon Fragmanı Ben Stiller, LeBron James ve John Travolta'yı içeriyor. İncelemeler devam ederken ve God of War Ragnarok'un piyasaya sürülmesi yaklaşırken, birkaç ünlü yüzün başrolde olduğu bir canlı aksiyon fragmanı yayınlandı.

God of War Ragnarok için Ben Stiller, LeBron James ve John Travolta’nın çocuklarla daha iyi iletişim kurmak için iç Kratos’u kucaklamalarını içeren bir fragman yayınlandı.

Eğlenceli tanıtım videosu, inceleme ambargosunun kaldırılmasından birkaç gün önce ve God of War Ragnarok’un dokuz diyarının oyunculara ücretsiz olarak geçmesinden bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce geldi.

God of War Ragnarok’un beklentisi, her yeni fragman, ekran görüntüsü ve ayrıntının yalnızca yutturmaca üzerine inşa edildiği ortaya çıkmasıyla ateş seviyesine yaklaşıyor.

Niflheim’ın bir ekran görüntüsü geçtiğimiz günlerde Santa Monica Studio tarafından paylaşıldı ve bu perişan diyarda mevcut olan rahatsız edici güzelliği sergiledi.

Bir transmog sistemi onaylandı. Yani oyuncular içerik için stilden ödün vermek zorunda kalmayacaklar ve draugr ordularıyla savaşırken istedikleri görünümü benimseyebilecekler.

Geçen hafta, önceden görülen bölümlerin bir derlemesini içeren bir lansman fragmanının ardından, ünlü bir oyuncu kadrosuyla övünen bir canlı aksiyon yayınlandı.

God of War Ragnarok Fragmanından Detaylar

Fragman, Ben Stiller’ın John Travolta’yı tartışmaya katkılarından dolayı tebrik etmesiyle başlıyor. Arka planda Chopin’in Nocturne’sinin keyifli melodisi çalarken doldurulmuş hayvanların çekimlerine devam ediyor.

Stiller’ın daha sonra, Ghost of Sparta’nın ikonik dövmelerini kopyalayan eksiksiz Kratos kıyafeti, yüz ve vücut boyası içinde olduğu ortaya çıkıyor. Kratos’un merceğinden olayı ailevi bir terapi gibi görünen “Savaş Tanrısı dinamiğinin her ebeveyn-çocuk ilişkisinde oynadığını” iddia ediyor.

Böylece, her ünlüye bir çocuğu eşlik ediyor, Stiller’ın oğlu, babası ancak Leviathan Baltasını aldıktan sonra kendisine yakın hissettiğini iddia ettiğinde anlaşılır bir şekilde hüsrana uğradı.

LeBron James, oğlunun Stiller’ın “Le-Atılım” adını verdiği “benimle oynamaktansa bana karşı oynamayı tercih edeceğini” söylemesinin kalbe giden bir ok gibi hissettiğini açıklayarak konuşmaya devam ediyor.

John Travolta daha sonra kendini dışlanmış hissediyor, kendi “Le-Atılımını” istiyor ve Stiller ona Kratos kıyafetini çiftçi pazarında giydiği zaman hakkında sorular soruyor. Travolta, insanların onu işaret ettiğini ve ona “gerçekten harika bir baba” dediğini gururla ilan ediyor. Ancak kızı neden işaret ettiklerinin nedenini reddediyor.

Videonun altındaki yorumlar, üçünün de Kratos gibi giyindiği ikinci bir bölüme ihtiyaç olduğu konusunda hemfikirdi.

God of War Ragnarok’u kendi şartlarıyla dört gözle bekleyenler, internette gezinirken dikkatli olun.

Oyunla ilgili sızıntılar zaten inceleme penceresinden kaymaya başladı. Bu da Santa Monica Studio’dan bir yanıta yol açtı. Geliştirici, God of War Ragnarok deneyiminin korunması için önceliğini belirtti.

God of War Ragnarok 9 Kasım’da PS4 ve PS5 için çıkıyor.

Exit mobile version