God of War: Ragnarok oyununun ilk fragmanı çıktı

God of War Ragnarok, İskandinav destanının finalidir. Kratos ve Atreus, İskandinav tanrılarının savaşına kapılırlar. Şimdi oyunun ilk fragmanı yayınlandı.

Sony, bugün PlayStation Showcase sırasında Santa Monica Studio’dan yeni God of War’ı gösterdi. Ancak bir çıkış tarihi alamadık. Oyun nihayet resmen God of War: Ragnarok adıyla geliyor.

Bu, 2018’deki God of War’ın devamı, kendisi de Sony’nin aksiyon ağırlıklı serisi için yeniden başladı. Bu oyun, Kratos ve oğlu Atreus’un İskandinav mitolojisinin topraklarında maceraya atıldığını gören sonuncusunun hikayesini sürdürüyor. Atreus bu sefer biraz daha yaşlı, daha çok genç bir ergen gibi ve daha az çocuk gibi görünüyor ve ses çıkarıyor. İkili bu sefer dünyanın sonu olan Ragnarok’u durdurmaya çalışıyor. Bu, onları İskandinav savaş tanrısı Tyr’ı aramaya sevk ediyor.

GOD OF WAR RAGNAROK İLE İLGİLİ BAZI DETAYLAR

God of War Ragnarök’te karşılaşacağınız iki ana düşmana kısa bir bakış gösteriyoruz: Freya ve Thor.

Kratos’un önceki oyunun sonundaki eylemleri nedeniyle, bir zamanlar müttefik olan düşman Freya, oğlu Baldur’un ölümü için intikam yemini etti.

Oyunculara Freya’nın sadece korkunç derecede güçlü bir Vanir büyüsü kullanıcısı olmadığını, aynı zamanda başlı başına müthiş bir savaşçı olduğunu hatırlatmak istedik. Kratos’un adaleti elinden kaçırmasına öfkelenen Freya, elindeki her silahı oğlunun katiline doğru çevirecektir.

2018 oyunu, Şubat ayının başlarında ücretsiz bir yükseltme yaması aldı. PS5 için saniyede 30 kare veya dama tahtası 4K çözünürlükte 60 fps kare hızı hedefleriyle geliştirdi. Ayrıca, PlayStation Plus aboneliği olan her PS5 sahibine sunulan, tam oyun kitaplığı olan 20 oyunluk PlayStation Plus Koleksiyonu’nun bir parçasıdır.

Sony başlangıçta bu oyunu bu yıl için belirledi. Ancak salgın gelişmeyi yavaşlattı. Bu, PlayStation 5’in şimdiye kadarki en büyük sürümlerinden biri olacak. Selefi PlayStation 4’te 10 milyonun üzerinde kopya sattı.

Exit mobile version